glan0104 3 Posted November 3, 2023 Report Share Posted November 3, 2023 Czego dotyczy problem: Ban za fishbota? Opis problemu: Miałem ustawione 2 konta na fishbotach i je bacznie obserwowałem, nagle dostałem bana bez jakiejkolwiek integracji ze strony GM. Na jakiej zasadzie banują na tym serwerze? Mają jakieś specjalne logi od hlbota? Zapraszam do dzielenia się innymi spostrzeżeniami. Link to comment
bysiek92 0 Posted November 3, 2023 Report Share Posted November 3, 2023 "wykryty hlbot w procesach podłączonych do klienta gry" Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted November 4, 2023 Report Share Posted November 4, 2023 Mnie sprawdzali na Tamidii jak na hlbocie łowiłem 3 razy już. Po prostu pisali na Pw i tyle. Najważniejsza złota zasada każdego rybaka to ŁOWIĆ W TŁUMIE. Wtedy tylko napiszą i tyle. A często jak się ustawiasz gdzieś samotnie to właśnie sprawdzają troszkę szczegółowiej Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts