Impostor 0 Posted November 4, 2023 Report Share Posted November 4, 2023 Czego dotyczy problem: strony/forum/aplikacji Opis problemu: Na początku napiszę, że nawiązałem próbę kontaktu z administracją za pomocą supportu. Piszę ten post bo może ktoś z użytkowników miał podobny problem i sobie poradził. Otóż, miałem w planach włączyć sobie z rana boty na pewnym serwie. Próbuje włączyć aplikacje Hlbota. Najpierw pojawia się komunikat o treści "Nie udało się pobrać aktualizaji." Szybko sprawdzam internet, wszystko działa. Klikam, ok przechodzę dalej, próbuje się zalogować i wyskakuje komunikat "Błąd podczas łączenia: O, Host api.hlbot.net not found". Kieruje się na stronę i forum i moim oczom pokazuję się błąd "Niestety nie udało się odnaleźć tej strony". Spróbowałem na innej przeglądarce, na telefonie, nic nie zadziałało. Aż w końcu włączyłem internet mobilny w telefonie i wtedy od razu zadziałało. Czy ja dostałem jakiegoś bana? Jeśli tak to chociaż chciałbym wiedzieć za co 😂 Na koniec sorry, jeśli nie powinienem pisać tego posta tutaj, może jest jakieś inne miejsce. Kiedy i gdzie wystąpił problem: 04.11.2023 godz. 10:00 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): w załączniku Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
smieciara 0 Posted November 4, 2023 Report Share Posted November 4, 2023 (edited) "Błąd podczas łączenia: 0, Host api.hlbot.net not found" Spoiler --- U mnie to samo, podejrzewam, że nie jest to błąd od nas tylko od strony serwera/HL czy coś takiego - trzeba czekać na wypowiedź i poprawkę od chłopaków. Edited November 4, 2023 by smieciara Link to comment
testaros 0 Posted November 4, 2023 Report Share Posted November 4, 2023 U mnie tez nie działa. Link to comment
Administrators KacMorderca 709 Posted January 24, 2024 Administrators Report Share Posted January 24, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts