Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Bocenie na jednym serwerze a granie na czysto na drugim

MrKrycha

Recommended Posts

Czego dotyczy pytanie:Siemanko. Czy grając na bocie na serwerze x i jednocześnie w tym samym momencie grając na czysto na serwerze y mogę wyłapać jakoś przypadkowo bana na serwerze y na którym nie boce?
Dodatkowe informacje: Pytam ponieważ nie wiem czy bot ma wplyw tylko i wylącznie na serwerze na ktorym jest odpalony czy może ingeruje w danym momencie w jakieś pliki na kompie i przez to może wychwycić to nawet na serwerze na którym gram na czysto. Z góry dzięki za odp

To zależy od serwera. Niektóre mają dobrego antycheata, który potrafi wykryć HLBota nawet jeśli jest odpalony w tle. Jeśli jeden to jakiś dobry, renomowany serwer, gdzie grasz czysto, a drugi syf, to uważałbym na Twoim miejscu. 

25 minut temu, Hades napisał:

To zależy od serwera. Niektóre mają dobrego antycheata, który potrafi wykryć HLBota nawet jeśli jest odpalony w tle. Jeśli jeden to jakiś dobry, renomowany serwer, gdzie grasz czysto, a drugi syf, to uważałbym na Twoim miejscu. 

a grając naprzemiennie to nie powinno wykryć?

Oczywiście że można dostać w ten sposób bana. Pytanie tylko jak na serwerze gdzie grałeś czysto wygląda regulamin. Jeśli w regulaminie nie ma nic o takiej sytuacji, powinni cię odbanowac. Bo jeśli w logach nic nie mają, a tylko wykryli hlbota w tle, powinni ci to odbanowac.

9 minut temu, Mungokontakt napisał:

Oczywiście że można dostać w ten sposób bana. Pytanie tylko jak na serwerze gdzie grałeś czysto wygląda regulamin. Jeśli w regulaminie nie ma nic o takiej sytuacji, powinni cię odbanowac. Bo jeśli w logach nic nie mają, a tylko wykryli hlbota w tle, powinni ci to odbanowac.

a jak gram na przemian i potem wylacze te z botem zeby sie zalogowac gdzies indziej na czysto to ten bot gdzies chodzi w tle też?

Wszystko jest zależne od podejścia administracji. Jest to trochę loteria bo tak naprawdę biorąc pod uwagę regulaminy ban się w teorii nie należy, ale administracja serwera może tak naprawdę robić co chce. Mogę nie przestrzegać własnego regulaminu i nic z tym nie możesz zrobić. 

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...