Weedelele 0 Posted November 23, 2023 Report Share Posted November 23, 2023 (edited) Czego dotyczy problem: Senthia MT2 nie uruchamia się poprawnie Opis problemu: Dziś rano normalnie działał serwer (zanim bota kupiłem), po pobraniu bota i próbie odpalenia zgodnie z filmem na stronie pojawia się komunikat, że muszę odpalić serwer przez patcher, nawet wskazanie ścieżki do patchera nie pomaga. Nie moge już wejść na serwer nawet z wyłączonym botem. Czy ja dostałem instant bana? Kiedy i gdzie wystąpił problem: 23/11/2023 10:20 na moim komputerze Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Temat do zamknięcia. Zbieg okoliczności, akurat jak bota odpaliłem to wyłączyli serwer bo aktualizacja battle passa. Edited November 23, 2023 by Weedelele Link to comment
Belus 45 Posted November 23, 2023 Report Share Posted November 23, 2023 15 godzin temu, Weedelele napisał: Czego dotyczy problem: Senthia MT2 nie uruchamia się poprawnie Opis problemu: Dziś rano normalnie działał serwer (zanim bota kupiłem), po pobraniu bota i próbie odpalenia zgodnie z filmem na stronie pojawia się komunikat, że muszę odpalić serwer przez patcher, nawet wskazanie ścieżki do patchera nie pomaga. Nie moge już wejść na serwer nawet z wyłączonym botem. Czy ja dostałem instant bana? Kiedy i gdzie wystąpił problem: 23/11/2023 10:20 na moim komputerze Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Temat do zamknięcia. Zbieg okoliczności, akurat jak bota odpaliłem to wyłączyli serwer bo aktualizacja battle passa. po pierwsze pisz na support od tego masz nie pisz na forum rożne administracje mają konta do hlbot nie długo będziesz płakać za bana dostałeś Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts