Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Senthia nie działa

Weedelele

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Senthia MT2 nie uruchamia się poprawnie
Opis problemu: Dziś rano normalnie działał serwer (zanim bota kupiłem), po pobraniu bota i próbie odpalenia zgodnie z filmem na stronie pojawia się komunikat, że muszę odpalić serwer przez patcher, nawet wskazanie ścieżki do patchera nie pomaga. Nie moge już wejść na serwer nawet z wyłączonym botem. Czy ja dostałem instant bana? :D
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 23/11/2023 10:20 na moim komputerze :D
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

Temat do zamknięcia. Zbieg okoliczności, akurat jak bota odpaliłem to wyłączyli serwer bo aktualizacja battle passa.

Edited by Weedelele
15 godzin temu, Weedelele napisał:

Czego dotyczy problem: Senthia MT2 nie uruchamia się poprawnie
Opis problemu: Dziś rano normalnie działał serwer (zanim bota kupiłem), po pobraniu bota i próbie odpalenia zgodnie z filmem na stronie pojawia się komunikat, że muszę odpalić serwer przez patcher, nawet wskazanie ścieżki do patchera nie pomaga. Nie moge już wejść na serwer nawet z wyłączonym botem. Czy ja dostałem instant bana? :D
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 23/11/2023 10:20 na moim komputerze :D
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

Temat do zamknięcia. Zbieg okoliczności, akurat jak bota odpaliłem to wyłączyli serwer bo aktualizacja battle passa.

po pierwsze pisz na support od tego masz nie pisz na forum rożne administracje mają konta do hlbot nie długo będziesz płakać za bana dostałeś 

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...