HASZKA 0 Posted December 14, 2023 Report Share Posted December 14, 2023 (edited) Czego dotyczy problem: blokada konta Opis problemu: Czy ktoś się orientuje w jaki sposób, banowanie są konta na Samia.pl ( HWID czy może coś innego?) Kiedy i gdzie wystąpił problem: 2022, serwer Samia.pl Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Edited December 14, 2023 by ZmowPaciorek Link to comment
Supremeuser 0 Posted December 14, 2023 Report Share Posted December 14, 2023 Ja dostałem bana na hwid , ale to chyba zależy od przewinienia. Użyłem jakieś pierwszego lepszego spoofera który znalazłem i już działa Link to comment
HASZKA 0 Posted December 14, 2023 Author Report Share Posted December 14, 2023 2 godziny temu, Supremeuser napisał: Ja dostałem bana na hwid , ale to chyba zależy od przewinienia. Użyłem jakieś pierwszego lepszego spoofera który znalazłem i już działa Ban za używanie hlbota( fala banow poleciała) W moim przypadku ban HWID chyba odpada ( chyba że się mylę)bo mogę tworzyć i normalnie grać na serwerze. Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts