DonIvano 0 Posted January 6 Report Share Posted January 6 Czego dotyczy problem: Jak odbanować się na pandorze Opis problemu: Dostałem perma na pandorze na każde konto i rejestracje nowych Kiedy i gdzie wystąpił problem: Wczoraj pandora Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): brak Logi(*data\logs\najnowszy):brak Link to comment
woj312 0 Posted January 6 Report Share Posted January 6 chyba hlbot wykrywalny ja dostałem na 2 kontach dosłownie po minucie bana 1 raz za waithacka potem ub i nieodychanie z konia ale mniejsza ktoś wrzucił tutaj na forum kiedyś poradnik zrobcie wszystko od 1;50 do 3;30 ja korzystałem wczoraj z nordvpn i smigało jeśli chodzi o konto to robcie na innej przeglądarce Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 6 Report Share Posted January 6 46 minut temu, woj312 napisał: chyba hlbot wykrywalny ja dostałem na 2 kontach dosłownie po minucie bana 1 raz za waithacka potem ub i nieodychanie z konia ale mniejsza ktoś wrzucił tutaj na forum kiedyś poradnik zrobcie wszystko od 1;50 do 3;30 ja korzystałem wczoraj z nordvpn i smigało jeśli chodzi o konto to robcie na innej przeglądarce Dokładnie. Prawdopodobnie jak gra jest odpłatna to mają dostęp do naszych procesów kompa i widzą kiedy hlbot działa w tle i od buta bana dostaniesz nawet jak funkcji żadnej nie odpalisz. To samo było na tamidii Link to comment
Osu 0 Posted January 7 Report Share Posted January 7 13 godzin temu, woj312 napisał: chyba hlbot wykrywalny ja dostałem na 2 kontach dosłownie po minucie bana 1 raz za waithacka potem ub i nieodychanie z konia ale mniejsza ktoś wrzucił tutaj na forum kiedyś poradnik zrobcie wszystko od 1;50 do 3;30 ja korzystałem wczoraj z nordvpn i smigało jeśli chodzi o konto to robcie na innej przeglądarce zmieniałem to wszystko w tym DMi editor ale na końcu nie chce zatwierdzić na jakim win to robisz ? dasz linka do tego żeby na win 10 chodziło Link to comment
OseX 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 (edited) 15 godzin temu, Mungokontakt napisał: Dokładnie. Prawdopodobnie jak gra jest odpłatna to mają dostęp do naszych procesów kompa i widzą kiedy hlbot działa w tle i od buta bana dostaniesz nawet jak funkcji żadnej nie odpalisz. To samo było na tamidii To ja Ci powiem, że tak nie jest, bo od startu śmigam na 2 konta na spotach i do teraz nie mam bana. Jak używacie jakiś zasięgowych pick-upów, WH, nieodpychania, albo różne przypałowe opcje to co się dziwić. Edited January 7 by OseX Link to comment
Shize 2 Posted January 7 Report Share Posted January 7 3 godziny temu, OseX napisał: To ja Ci powiem, że tak nie jest, bo od startu śmigam na 2 konta na spotach i do teraz nie mam bana. Jak używacie jakiś zasięgowych pick-upów, WH, nieodpychania, albo różne przypałowe opcje to co się dziwić. to powiedz mi do czego na pandorce uzywasz tego bota ? jak nawet pickupa nie uzywasz? Link to comment
Daro 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 To jak to jest na tej pandorze? Można dostać bana za samo odpalenie hl bota? Czy jak się bedzie używać np. auto pele i autoataku to bana nie dostane? Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Godzinę temu, Daro napisał: To jak to jest na tej pandorze? Można dostać bana za samo odpalenie hl bota? Czy jak się bedzie używać np. auto pele i autoataku to bana nie dostane? Oczywiście że możesz dostać od razu. Jedni cisna od startu i myślą że są jakimiś gośćmi 200iq że niby używają funkcji takich jakich trzeba a prawda jest taka że znam masę osób co dostali po 3 minutach bana nie odpalając nic. Przy takiej ilości graczy online wiadome jest że jedni dostaną od razu bana a drudzy nie. Wszystko zależy od farta niestety Link to comment
Daro 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 12 minut temu, Mungokontakt napisał: Oczywiście że możesz dostać od razu. Jedni cisna od startu i myślą że są jakimiś gośćmi 200iq że niby używają funkcji takich jakich trzeba a prawda jest taka że znam masę osób co dostali po 3 minutach bana nie odpalając nic. Przy takiej ilości graczy online wiadome jest że jedni dostaną od razu bana a drudzy nie. Wszystko zależy od farta niestety czyli każdy kto odpalił hlbota dostanie bana w przeciągu kilku godzin? A to nie jest tak, żę jak client wykryje hlbota to ban leci z automatu? Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 7 Report Share Posted January 7 23 minuty temu, Daro napisał: czyli każdy kto odpalił hlbota dostanie bana w przeciągu kilku godzin? A to nie jest tak, żę jak client wykryje hlbota to ban leci z automatu? Aż tak nie jest bo tak to wszyscy by dostali. Po prostu kogos kogo dogłębniej sprawdza banują dlatego niektórzy dostają niektórzy nie. Jak chcesz się uratować to zawsze możesz nie logować się przez 24h to logi znikają Link to comment
Daro 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 3 minuty temu, Mungokontakt napisał: Aż tak nie jest bo tak to wszyscy by dostali. Po prostu kogos kogo dogłębniej sprawdza banują dlatego niektórzy dostają niektórzy nie. Jak chcesz się uratować to zawsze możesz nie logować się przez 24h to logi znikają ja zainjectowałem hlbota, ale nie wszedłem do gry, nie utworzyłem nawet postaci tylko stałem na tworzeniu postaci, to chyba nie wyłapali? Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 7 Report Share Posted January 7 22 minuty temu, Daro napisał: ja zainjectowałem hlbota, ale nie wszedłem do gry, nie utworzyłem nawet postaci tylko stałem na tworzeniu postaci, to chyba nie wyłapali? Nie wiadomo tak naprawdę. Na Tamidii2 było tak że to co napisałeś wystarczyło. Ja bym nie ryzykował Link to comment
Czerwik09 0 Posted January 7 Report Share Posted January 7 11 godzin temu, Osu napisał: zmieniałem to wszystko w tym DMi editor ale na końcu nie chce zatwierdzić na jakim win to robisz ? dasz linka do tego żeby na win 10 chodziło Prawdopodobnie masz laptopa, prawdopodobnie asus/lenovo, ciężko je podrobić właśnie takim DMi. Nie jest to niewykonalne aczkolwiek jest już z tym troszkę więcej zabawy Link to comment
OseX 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 9 godzin temu, Shize napisał: to powiedz mi do czego na pandorce uzywasz tego bota ? jak nawet pickupa nie uzywasz? No pick-up zwykły nie zasięgowy i zaznaczacz sobie co ma podnosić Link to comment
Samael 0 Posted January 9 Report Share Posted January 9 Wie ktoś jak obejść tego bana na pandorze? Nowe konto można zrobić na innej przeglądarce ale nie da się wejść do gry bo od razu pisze że zbanowane. Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted January 9 Report Share Posted January 9 7 godzin temu, Samael napisał: Wie ktoś jak obejść tego bana na pandorze? Nowe konto można zrobić na innej przeglądarce ale nie da się wejść do gry bo od razu pisze że zbanowane. Niech zgadne, wyskakuje Konto niedostępne. ? Jeśli tak, to własnie znalazłem obejście Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted January 10 Report Share Posted January 10 2 godziny temu, NiedzielnyHacker napisał: Niech zgadne, wyskakuje Konto niedostępne. ? Jeśli tak, to własnie znalazłem obejście Przetestowane w boju i na sobie, banują Was od bomby na wszystko, że nie możecie na tej samej przeglądarce nawet konta założyć. Jest na to obejście, zapraszam na sekcje Sprzedaży 😎 Link to comment
L Lawliet 56 Posted January 11 Report Share Posted January 11 W dniu 6.01.2024 o 13:11, Mungokontakt napisał: Dokładnie. Prawdopodobnie jak gra jest odpłatna to mają dostęp do naszych procesów kompa i widzą kiedy hlbot działa w tle i od buta bana dostaniesz nawet jak funkcji żadnej nie odpalisz. To samo było na tamidii na Tamidii to była totalnie inna bajka Jak poszukasz na youtube to znajdziesz wpisz "tamidia Resso" Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 11 Report Share Posted January 11 5 minut temu, L Lawliet napisał: na Tamidii to była totalnie inna bajka Jak poszukasz na youtube to znajdziesz wpisz "tamidia Resso" Wiem dokładnie jak to wyglądało na Tamidii i po prostu myślałem na początku Pandory, po tym co ludzie pisali że jest analogiczna sytuacja Link to comment
L Lawliet 56 Posted January 11 Report Share Posted January 11 1 minutę temu, Mungokontakt napisał: Wiem dokładnie jak to wyglądało na Tamidii i po prostu myślałem na początku Pandory, po tym co ludzie pisali że jest analogiczna sytuacja Paradajs zliczając wszystko wyłączył mi komputer 21 razy xD Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Godzinę temu, L Lawliet napisał: Paradajs zliczając wszystko wyłączył mi komputer 21 razy xD Grubo leciał u ciebie hahah. Mi dwa razy. Za pierwszym myślałem że coś u mnie jest nie tak, ale jak zrobił to drugi raz odpuściłem takie gierki haha Link to comment
L Lawliet 56 Posted January 11 Report Share Posted January 11 3 godziny temu, Mungokontakt napisał: Grubo leciał u ciebie hahah. Mi dwa razy. Za pierwszym myślałem że coś u mnie jest nie tak, ale jak zrobił to drugi raz odpuściłem takie gierki haha też myślałem na początku że mi się komputer pierdoli, ale bodajże po 4 razie zauważyłem że zawsze gdy dostaje bana wyłącza mi się komputer, a dopiero pożniej wyszła cała "Drama" z Paradajsem Link to comment
Sakada 0 Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) W dniu 7.01.2024 o 04:13, OseX napisał: Jak używacie jakiś zasięgowych pick-upów, WH, nieodpychania, albo różne przypałowe opcje to co się dziwić. Ja od startu używam mega przypałowych opcji typu TP do celu, MobLock, WallHack, pickup z zasięgiem 3000, antifly i nieodpychanie i nie mam bana a jeszcze 20 SM dostałem XD Edited January 12 by Sakada Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts