harixos 1 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Nazwa funkcji: Dodanie serwera zemia.to Opis jak ta funkcja ma działać: https://zemia.to/ W kilka h zdobyl juz 18 glosow w liscie serwerow, gra bardzo duzo ludzi mysle ze warto juz na to spojrzec zeby w niedziele jeszcze cos posmigac na hl 1 Odnośnik do komentarza
Cyfer 17 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Wszystko zależy czy 32x czy 64x tak mi się wydaję jak kacu pisał i pewnie od AC @ KacMorderca Mógłbyś się tylko wypowiedzieć tu w temacie, czy będzie bot czy nie? Bo żebyśmy jako gracze wiedzieli nic wiecej Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Cyfer Odnośnik do komentarza
qwe2232 3 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 watpie ze go dodadza zemia to druga odslona, a na pierwszej nie dodali i kacu napisal ze nie da rady bo klient jest strikte 64bitowy. Odnośnik do komentarza
harixos 1 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) A są wogóle jakies alternatywy? Chcialbym cos co chociaz jakkolwiek bedzie tluklo mi metki, zastanawiam sie czy hlbot to w takim wypadku jedyna opcja Ogólnie potrafie też programować w pythonie, może jest jakaś opcja zeby malym kosztem coś zainjectować w tego clienta, jakas porada będzie cenna nie grałem kilka lat w metka więc nie jestem na bieżąco Edytowane 7 Stycznia 2024 przez harixos Odnośnik do komentarza
Cyfer 17 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) 5 godzin temu, harixos napisał: A są wogóle jakies alternatywy? Chcialbym cos co chociaz jakkolwiek bedzie tluklo mi metki, zastanawiam sie czy hlbot to w takim wypadku jedyna opcja Ogólnie potrafie też programować w pythonie, może jest jakaś opcja zeby malym kosztem coś zainjectować w tego clienta, jakas porada będzie cenna nie grałem kilka lat w metka więc nie jestem na bieżąco Są, ale nie będę reklamował, wystarczy wykazać się odrobiną pomysłowości hl zdecydowanie lepszy, więc na razie wstrzymam się z kupnem tamtego, bo mam nadzieję, że chłopaki coś ogarną Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Cyfer Odnośnik do komentarza
GodPyke 0 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 jakiś odzew włodarzy? @ KacMorderca @ Kacper Odnośnik do komentarza
rafciofafcio 164 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 25 minut temu, GodPyke napisał: jakiś odzew włodarzy? @ KacMorderca @ Kacper Nie będzie Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Ten serwer nie zostanie dodany Odnośnik do komentarza
GodPyke 0 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 dobrze chyba zapłacili... gg Odnośnik do komentarza
xive 1 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 45 minut temu, GodPyke napisał: dobrze chyba zapłacili... gg 64bit byczku Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 25 Lutego 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi