harixos 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Nazwa funkcji: Dodanie serwera zemia.to Opis jak ta funkcja ma działać: https://zemia.to/ W kilka h zdobyl juz 18 glosow w liscie serwerow, gra bardzo duzo ludzi mysle ze warto juz na to spojrzec zeby w niedziele jeszcze cos posmigac na hl 1 Link to comment
Cyfer 17 Posted January 7 Report Share Posted January 7 (edited) Wszystko zależy czy 32x czy 64x tak mi się wydaję jak kacu pisał i pewnie od AC @ KacMorderca Mógłbyś się tylko wypowiedzieć tu w temacie, czy będzie bot czy nie? Bo żebyśmy jako gracze wiedzieli nic wiecej Edited January 7 by Cyfer Link to comment
qwe2232 3 Posted January 7 Report Share Posted January 7 watpie ze go dodadza zemia to druga odslona, a na pierwszej nie dodali i kacu napisal ze nie da rady bo klient jest strikte 64bitowy. Link to comment
harixos 1 Posted January 7 Author Report Share Posted January 7 (edited) A są wogóle jakies alternatywy? Chcialbym cos co chociaz jakkolwiek bedzie tluklo mi metki, zastanawiam sie czy hlbot to w takim wypadku jedyna opcja Ogólnie potrafie też programować w pythonie, może jest jakaś opcja zeby malym kosztem coś zainjectować w tego clienta, jakas porada będzie cenna nie grałem kilka lat w metka więc nie jestem na bieżąco Edited January 7 by harixos Link to comment
Cyfer 17 Posted January 7 Report Share Posted January 7 (edited) 5 godzin temu, harixos napisał: A są wogóle jakies alternatywy? Chcialbym cos co chociaz jakkolwiek bedzie tluklo mi metki, zastanawiam sie czy hlbot to w takim wypadku jedyna opcja Ogólnie potrafie też programować w pythonie, może jest jakaś opcja zeby malym kosztem coś zainjectować w tego clienta, jakas porada będzie cenna nie grałem kilka lat w metka więc nie jestem na bieżąco Są, ale nie będę reklamował, wystarczy wykazać się odrobiną pomysłowości hl zdecydowanie lepszy, więc na razie wstrzymam się z kupnem tamtego, bo mam nadzieję, że chłopaki coś ogarną Edited January 7 by Cyfer Link to comment
GodPyke 0 Posted January 7 Report Share Posted January 7 jakiś odzew włodarzy? @ KacMorderca @ Kacper Link to comment
rafciofafcio 164 Posted January 7 Report Share Posted January 7 25 minut temu, GodPyke napisał: jakiś odzew włodarzy? @ KacMorderca @ Kacper Nie będzie Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted January 7 Administrators Report Share Posted January 7 Ten serwer nie zostanie dodany Link to comment
GodPyke 0 Posted January 7 Report Share Posted January 7 dobrze chyba zapłacili... gg Link to comment
xive 1 Posted January 7 Report Share Posted January 7 45 minut temu, GodPyke napisał: dobrze chyba zapłacili... gg 64bit byczku Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted February 25 Administrators Report Share Posted February 25 Link to comment
Recommended Posts