Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Ustawianie dungeona dt Taros bot problem niedziala

Recommended Posts

Czego dotyczy problem:  bot wykonuje tylko połowę dungeona
Opis problemu: Witam chciałem ustawić opcję quest by robiła mi dungeona w wieży dt ( nagrywam całe dt z zaznaczoną opcją tp do npc) i jak zaznaczam opcję wykonaj postać rozmawia z pierwszym npc przechodzi do dt robi 4 poziomy i po zabiciu bossa nie teleportuje się do npc ani nie podchodzi przez to dalej, myślałem nawet że może postać sama nie podchodzi czy teleportuje się to w czasie wykonywania opcji quest tam gdzie postać zawsze mi przestaje wykonywać zadanie, sam postacią podszedłem do npc, ale postać dalej nie zaczęła z nim „rozmawiać” by przejść wyżej, przez cały czas mam zaznaczoną opcję tp do npc jak i nagrywam całą trasę kończę nagranie i klikam wykonaj, ale mam ten problem że postać robi pół instancji i dalej nic pomimo że mieszczę się w widełkach czasowych, wczoraj nawet odpaliłem wallhack myślałem że to pomoże ale bez efektu, czy muszę mieć zaznaczoną jaka opcję o której nie wiem czy coś z ustawień bota może stwarzać ten problem ? Z góry dziękuję za pomoc 
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

W dniu 10.01.2024 o 14:58, stevenbalcony123 napisał:

Da sie zrobic tak zeby na 1 pietrze nie bil tych mobow tylko pobiegl odrazu do metina? probuje i cos nie moge

Jezeli odpowiednio ustawisz trasę w farmbocie to tak. Jednak jest to metoda prób i błędów. Nie gralem na Tarosie, jesli jednak nie rozni się zbytnio od standardowego DT z pla to jak najbardziej

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...