Chrzan 0 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Czego dotyczy problem: bot wykonuje tylko połowę dungeona Opis problemu: Witam chciałem ustawić opcję quest by robiła mi dungeona w wieży dt ( nagrywam całe dt z zaznaczoną opcją tp do npc) i jak zaznaczam opcję wykonaj postać rozmawia z pierwszym npc przechodzi do dt robi 4 poziomy i po zabiciu bossa nie teleportuje się do npc ani nie podchodzi przez to dalej, myślałem nawet że może postać sama nie podchodzi czy teleportuje się to w czasie wykonywania opcji quest tam gdzie postać zawsze mi przestaje wykonywać zadanie, sam postacią podszedłem do npc, ale postać dalej nie zaczęła z nim „rozmawiać” by przejść wyżej, przez cały czas mam zaznaczoną opcję tp do npc jak i nagrywam całą trasę kończę nagranie i klikam wykonaj, ale mam ten problem że postać robi pół instancji i dalej nic pomimo że mieszczę się w widełkach czasowych, wczoraj nawet odpaliłem wallhack myślałem że to pomoże ale bez efektu, czy muszę mieć zaznaczoną jaka opcję o której nie wiem czy coś z ustawień bota może stwarzać ten problem ? Z góry dziękuję za pomoc Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
WiesiuV 0 Posted January 7 Report Share Posted January 7 (edited) . Settings_Taros DT #wiesiu.json Edited January 8 by WiesiuV Link to comment
stevenbalcony123 0 Posted January 10 Report Share Posted January 10 Da sie zrobic tak zeby na 1 pietrze nie bil tych mobow tylko pobiegl odrazu do metina? probuje i cos nie moge Link to comment
L Lawliet 56 Posted January 11 Report Share Posted January 11 W dniu 10.01.2024 o 14:58, stevenbalcony123 napisał: Da sie zrobic tak zeby na 1 pietrze nie bil tych mobow tylko pobiegl odrazu do metina? probuje i cos nie moge Jezeli odpowiednio ustawisz trasę w farmbocie to tak. Jednak jest to metoda prób i błędów. Nie gralem na Tarosie, jesli jednak nie rozni się zbytnio od standardowego DT z pla to jak najbardziej Link to comment
bieleNosy 1,048 Posted January 14 Report Share Posted January 14 wydłuz range w farm bocie albo po prostu poczekaj zbije pare mobow i pojdzie do metka bo sie nie zaladowal na mapie i go nie widzi Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts