krychov 0 Posted January 8 Report Share Posted January 8 Czego dotyczy problem: nie moge odpalic hlbota na taros.pl Opis problemu: znalazlem klient gry naciskam rozpocznij i odpala sie klient i po chwili zawiesza sie i nie mozna nic zrobic Kiedy i gdzie wystąpił problem: dzisiaj w niemczech w moim pokoju przy biurku na moim laptopie Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): są niżej Logi(*data\logs\najnowszy): jak ktoś wytłumaczy gdzie to znajdę to wrzucę Link to comment
LeceNaBocie 184 Posted January 8 Report Share Posted January 8 zaloguj się i injectuj bota Kupując token'y z mojego reflinka, możesz liczyć na pełne wsparcie i pomoc w ustawieniu bota, posiadam spore doświadczenie! Zapraszam! Reflink: https://hlbot.net/ref/LecenaBocie Link to comment
krychov 0 Posted January 8 Author Report Share Posted January 8 Dalej to samo mam nawet jak się zaloguję Link to comment
krychov 0 Posted January 8 Author Report Share Posted January 8 próbuję cały czas, rozdzielczość zmieniać i wgl i nic.. jak coś nie odpalam w fullscrenie żeby nie było Link to comment
transporter016 0 Posted January 8 Report Share Posted January 8 wyłacz antywirusa i odpalaj hlbota przez plik .exe miałem to samo Link to comment
krychov 0 Posted January 8 Author Report Share Posted January 8 anti wirusa nie mam wcale, wyłączyłem tą zapore windows defender i odpalam przez .exe i dalej to samo nic się nie zmienia. Link to comment
JohnyBravo 663 Posted January 9 Report Share Posted January 9 Za drugim razem sie udalo za 1 wywaliło ten sam error co u ciebie Link to comment
krychov 0 Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 próbowałem już tyle razy że aż ciężko to zliczyć i normalnie i jak się zaloguje i incjetować wtedy i ciągle to samo. Link to comment
bieleNosy 837 Posted January 10 Report Share Posted January 10 windows defender ? musić też być off,odpalić plik przez exe,pobrać przy wyłączonym defenderze i antywirusie , to samo z plikami gry żeby nic sie nie pokasowało przy rozpakowywaniu,i wszysto włącz przez admina to też ważne. napisz na priv moze ekran byś udostępnił coś sie zaradzi Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts