sebon09 0 Posted January 8 Report Share Posted January 8 Siema mam problem z ustawieniem questa na Pandorze w dt , nagrywam cale dt ale bot zatrzymuje sie podczas oddawania kamieni na Posągi pisze ze wykonane ale pieczątek nie oddaje ma ktos jakis pomysl jak to naprawic , lub moze ktos ma config questa ? Link to comment
kudry12 0 Posted January 9 Report Share Posted January 9 zaznac na dole te dwa kwadraciki Link to comment
sebon09 0 Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 Godzinę temu, kudry12 napisał: zaznac na dole te dwa kwadraciki Mam zazanczone , questa nagrywalem z 20 razy i za kazdym razem to samo , nie mam pojęcia jak to ustawic ;/ Link to comment
kudry12 0 Posted January 9 Report Share Posted January 9 dziwne cos musisz robic zle bo i dziala normalnie Link to comment
sebon09 0 Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 16 minut temu, kudry12 napisał: dziwne cos musisz robic zle bo i dziala normalnie podesłał bys mi swoj config? Link to comment
kudry12 0 Posted January 9 Report Share Posted January 9 oj nie sorki za duzo pracy mnie kosztowal Link to comment
Majtek 0 Posted January 9 Report Share Posted January 9 kudry12 napiszesz na pw mam sprawe ja nie moge do ciebie wysłać wiadomosci Link to comment
sebon09 0 Posted January 9 Author Report Share Posted January 9 5 minut temu, kudry12 napisał: oj nie sorki za duzo pracy mnie kosztowal odwdzięczę sie w Yangach Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts