Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Pandora wykrywa bota

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Szybki Ban na pandorze
Opis problemu: Nie wiem dlaczego, ale po odpaleniu nawet zwykłego pickupa "Z" i tak leci od razu ban. Pandora wykrywa, że HL bot jest odpalony w tle? Wam działa normalnie bot?
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

16 minut temu, Sakada napisał:

Oho wczoraj wieczorom było wszystko ok a śmigam na HL od startu pandory. Był jakiś update clienta ?. Może ktoś cie przyłapał ?

No co Ty, jak to od startu tak się dzieje, że za samego pickupa banują. U wszystkich ziomków, z którymi gram jest tak samo. max 30 min da się grać i ban na IP.

Dobrze chociaż, że jak się do supportu odwołanie napisze i podkręci bajerke to zdejmują blokade z ip i mozna od nowa grać dalej.

Godzinę temu, Zdzisiu97 napisał:

No co Ty, jak to od startu tak się dzieje, że za samego pickupa banują. U wszystkich ziomków, z którymi gram jest tak samo. max 30 min da się grać i ban na IP.

Dobrze chociaż, że jak się do supportu odwołanie napisze i podkręci bajerke to zdejmują blokade z ip i mozna od nowa grać dalej.

To nie wiem ja od startu używam bardzo przypałowych konfiguracji jak np. TP do celu, wallhack, antifly, pickup z zasięgiem 3000, nieodpychanie  no mogę wymieniać dalej ale bana nie mam.

Edited by Sakada
28 minut temu, glan0104 napisał:

Po licznych perturbacjach dochodzę do wniosku, że oni banują na coś bardzo specyficznego. Fajnie by było gdyby twórcy hla to sprawdzili.

No tylko ciekawe za co. 

Mówię, ja miałem tylko zaznaczoną opcję zbierania "Z" i filtr na sztaby + wykrywanie GM, poza tym nic nie miałem, ani autoataku ani wh ani pelerynek nic.

• Administrators
55 minut temu, dobrygen napisał:

Jeśli @ KacMorderca nie uda wam się ogarnąć żeby bot był niewidoczny, to sprzedaż wam znacznie spadnie. Po co kupować bota skoro jest ban z automatu

Nie mamy co ogarniać ponieważ na pandorze nie ma autobanów za samego bota.

to samo, jak dla mnie to bajka, że pandora nie wykrywa. Próbowałem ustrzec sie na przeróżne sposoby - zmiana hwid, zmiana ip za pomocą avg vpn, żeby chuj na chuju stanął co byś nie robił to i tak wyłapie bana.

Mi teraz ban wlatuje nawet na czystym kliencie. Pozmieniane HWID wszystkiego, MAC itd... VPN, konto na gmailu, nowy klient, inna przeglądarka. @ KacMorderca możecie sprawdzić na co oni dokładnie banują? W sensie na jaki podzespół czy coś. Dla was to pewnie chwila roboty, bo jesteście w tym ekspertami. Jeżeli potrzebujecie obiektu testowego to polecam siebie, bo już nie wiem co dalej mogę wymyślać żeby obejść autobana xD.

Jako praktycznie 2 letni klient HLBOT mogę powiedzieć otwarcie, że pierwszy raz zawiodłem się na was chłopaki jak można mówić ze nie wykrywają gdy sam XD sprawdziłem to dzisiaj ponieważ inny serwer mnie interesowal ale zaciekawila mnie sprawa i po zalogowaniu inject totalnie nic nie odpalalem postalem w m1 XDD godzine na nowym koncie nigdy bana po prostu pierwszy raz odpalilem pandorke i blokada po 30 minutkach stania na srodku w m1 XD afczac 

5 godzin temu, dobrygen napisał:

@ KacMorderca takze ja uważam że przed dodaniem obsługiwania danego serwera powinniście sprawdzić czy nie ma banów albo jakoś ukryć hlbota zeby był nie widoczny ale nwm czy to możliwe 

+1 dobre chłopaki skończyły z banem za samego picupa na Z i bicie w miejscu :p @ KacMorderca  niektózy nawet nie zdążyli ustawic hlbota i bana wyłapali xd

Edited by albinos
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...