AnalnyDewast 0 Posted January 22 Report Share Posted January 22 Czego dotyczy problem: Problem z zalogowaniem się do Launchera Opis problemu: Niedawno zakupiłem bota i próbuje zalogować się do launchera natomiast co chwile wyskakuje błąd "Login Error" Kiedy i gdzie wystąpił problem: Od razu po pobraniu bota Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 22 Report Share Posted January 22 Dodaj wykluczenie całego folderu w windows defender, bo ten dziad potrafi na bieżąco pliki usuwać nawet jak jest wyłączony Link to comment
AnalnyDewast 0 Posted January 22 Author Report Share Posted January 22 20 minut temu, Mungokontakt napisał: Dodaj wykluczenie całego folderu w windows defender, bo ten dziad potrafi na bieżąco pliki usuwać nawet jak jest wyłączony Zrobiłem tak jak napisałeś cały czas ten sam problem :/ Link to comment
Ognisty Krul 93 Posted January 22 Report Share Posted January 22 4 minuty temu, AnalnyDewast napisał: Zrobiłem tak jak napisałeś cały czas ten sam problem :/ A wypakowales od nowa folder? Wgl jak wypakowujesz to defender ci nic tam nie jęczy? Spróbuj jeszcze uruchomić w trybie zgodności innym na przykład dla win 8. Jeśli to nie po stronie twojego kompa to musisz czekac aż ktoś z supportu się odezwie. Ale nie martw się, jeśli błąd był po ich stronie to oddadzą ci kasę albo dadzą tyle dni bota ile straciłeś. Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted January 22 Administrators Report Share Posted January 22 Pobierz ten plik i uruchom go z prawami administratora, następnie zrestartuj PC [Kliknij i pobierz] Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted January 24 Administrators Report Share Posted January 24 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts