domcio181198 757 Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 Nazwa funkcji:Odstęp czasowy między kliknięciami w questbocie Opis jak ta funkcja ma działać: Załóżmy że aktualnie oddaje biologa, klikam na biologa, klikam pamiątka po demonie, i potem ok bo spalił. I teraz tak, fajnie by było gdyby można było wpisać czas z jakimi odstępami ma klikać te dialogi, czyli przykładowo: (kliknięcie na biologa)->[1 sekunda czekania]->(oddanie pamiątki)->[4 sekundy czekania]->(OK) Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): Link to comment
XeDyN 1,763 Posted November 17, 2021 Report Share Posted November 17, 2021 (edited) A można jaśniej? Przecież co za różnica czy oddasz za sekunde czy za 4 sekundy nie rozumiem jaki to ma sens XD Edited November 17, 2021 by XeDyN Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted July 18, 2023 Administrators Report Share Posted July 18, 2023 Link to comment
Recommended Posts