Imro 17 Posted January 28, 2024 Report Share Posted January 28, 2024 Czego dotyczy problem: Funkcjonowanie bota Opis problemu: Działa? Banują? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Czy banują na ervelii, ew. działają podstawowe funkcje do automatyzacji, farm metinów, autopick up etc? Ktoś kto gra się wypowie? Link to comment
PowerPlay 1 Posted January 28, 2024 Report Share Posted January 28, 2024 Kiedyś grałem, po godzinie wleciał ban. Postanowiłem zrobić drugie konto, grałem ostatnio tydzień temu - brak bana. Prawdopodobnie ban za TP do metina, autopickup (range), wallhack - tak przypuszczam. Link to comment
Imro 17 Posted January 28, 2024 Author Report Share Posted January 28, 2024 16 minut temu, PowerPlay napisał: Kiedyś grałem, po godzinie wleciał ban. Postanowiłem zrobić drugie konto, grałem ostatnio tydzień temu - brak bana. Prawdopodobnie ban za TP do metina, autopickup (range), wallhack - tak przypuszczam. Dzięki za info, czyli przypałowe funkcje nie wchodzą w grę. Fajnie jakby ktoś jeszcze potwierdził. Link to comment
orlandoq 1 Posted January 28, 2024 Report Share Posted January 28, 2024 dostałem dziś bana biegając dungi bez przypałowuch funkcji Link to comment
Imro 17 Posted January 28, 2024 Author Report Share Posted January 28, 2024 4 godziny temu, orlandoq napisał: dostałem dziś bana biegając dungi bez przypałowuch funkcji Podpowiesz co miałeś załączone? Link to comment
Administrators KacMorderca 715 Posted March 14, 2024 Administrators Report Share Posted March 14, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts