poksyp29 0 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Czego dotyczy problem: Akademia Valium Opis problemu: Nie dziala wiekszosc funkcji, nawet po wczorajszej naprawie HLbota. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Podczas gry Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
NiedzielnyHacker 14 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 2 godziny temu, poksyp29 napisał: Czego dotyczy problem: Akademia Valium Opis problemu: Nie dziala wiekszosc funkcji, nawet po wczorajszej naprawie HLbota. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Podczas gry Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): U mnie wszystko smiga Odnośnik do komentarza
Queso 4 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 U mnie również śmiga normalnie, ale mnie wycięli przed chwilą, włącznie z kontem, na które przerzucałem cały drop. Odnośnik do komentarza
marcin7696 0 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Cześć, ja dostałem niedawno bana na 2 konta, za hacka i za powiazanie. Jest możliwość odbanowania ich? Nowo założonym kontem również nie mogę się zalogować. Oni dają bana na IP czy na coś innego? Odnośnik do komentarza
PowerPlay 1 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 21 minut temu, marcin7696 napisał: Cześć, ja dostałem niedawno bana na 2 konta, za hacka i za powiazanie. Jest możliwość odbanowania ich? Nowo założonym kontem również nie mogę się zalogować. Oni dają bana na IP czy na coś innego? Ban na HWID 1 Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 14 Marca 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi