poksyp29 0 Posted January 29 Report Share Posted January 29 Czego dotyczy problem: Akademia Valium Opis problemu: Nie dziala wiekszosc funkcji, nawet po wczorajszej naprawie HLbota. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Podczas gry Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted January 29 Report Share Posted January 29 2 godziny temu, poksyp29 napisał: Czego dotyczy problem: Akademia Valium Opis problemu: Nie dziala wiekszosc funkcji, nawet po wczorajszej naprawie HLbota. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Podczas gry Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): U mnie wszystko smiga Link to comment
Tarnaw 4 Posted January 29 Report Share Posted January 29 U mnie również śmiga normalnie, ale mnie wycięli przed chwilą, włącznie z kontem, na które przerzucałem cały drop. Link to comment
marcin7696 0 Posted January 30 Report Share Posted January 30 Cześć, ja dostałem niedawno bana na 2 konta, za hacka i za powiazanie. Jest możliwość odbanowania ich? Nowo założonym kontem również nie mogę się zalogować. Oni dają bana na IP czy na coś innego? Link to comment
PowerPlay 1 Posted January 30 Report Share Posted January 30 21 minut temu, marcin7696 napisał: Cześć, ja dostałem niedawno bana na 2 konta, za hacka i za powiazanie. Jest możliwość odbanowania ich? Nowo założonym kontem również nie mogę się zalogować. Oni dają bana na IP czy na coś innego? Ban na HWID 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted March 14 Administrators Report Share Posted March 14 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts