NiedzielnyHacker 6 Posted January 31 Report Share Posted January 31 Czego dotyczy problem: po update wyskakuje błąd - Error while loading python Opis problemu: Error while loading python Kiedy i gdzie wystąpił problem: Po update 31.01.2024 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted January 31 Author Report Share Posted January 31 @ KacMorderca Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 Cześć, valium miał dziś aktualizacje po której bot przestał działać, Pracujemy obecnie nad tym, w tym momencie nie wiem ile zajmie naprawa, postaramy się jak najszybciej. 1 Link to comment
Tarnaw 4 Posted January 31 Report Share Posted January 31 @ KacMorderca Od razu może mi doradzisz, co jest przyczyną jak na Valium podczas ustawienia farmbota np na Metki, i auto zmiana ch po zbiciu celu z delay 3 sekundy, podziała chwilę i wywala całkowicie clienta, poradzisz jaka może być przyczyna? Może zwiększyć czas ile ma czekać przed zmianą ch? Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 2 godziny temu, Tarnaw napisał: @ KacMorderca Od razu może mi doradzisz, co jest przyczyną jak na Valium podczas ustawienia farmbota np na Metki, i auto zmiana ch po zbiciu celu z delay 3 sekundy, podziała chwilę i wywala całkowicie clienta, poradzisz jaka może być przyczyna? Może zwiększyć czas ile ma czekać przed zmianą ch? Zgłoś sie na support lub tu PW Link to comment
Stachubonz 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 wiadomo cos kiedy bedzie juz dzialac hl na valiumie? Link to comment
grzegorzg2000 2 Posted January 31 Report Share Posted January 31 21 minut temu, KacMorderca napisał: Zgłoś sie na support lub tu PW Mam ten sam problem Link to comment
Stachubonz 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 (edited) @ KacMorderca origins2 evolution rowniez nie dziala mial update Edited January 31 by Stachubonz Link to comment
Administrators Guto 9 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 Valium akademia miała update. Wgraliśmy patcha. Na przyszłość panowie zachęcam do sprawdzenia informacji na stronie: https://hlbot.net/servers lub w launcherze gdzie możecie zauważyć, że trwają prace. Link to comment
VirusPlay 6 Posted January 31 Report Share Posted January 31 Ostatnio kupiłem hl-a dla tego serw , valium nie było wspierane. Dzisiaj kupiłem hl-a - valium jest, ale nie działa. Delikatny pech. 1 Link to comment
xive 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 6 minut temu, VirusPlay napisał: Ostatnio kupiłem hl-a dla tego serw , valium nie było wspierane. Dzisiaj kupiłem hl-a - valium jest, ale nie działa. Delikatny pech. po aktualizacji valium nie dziala, chlopaki pracuja. Pewnie niedlugo bedzie wszystko w porzadku Link to comment
Administrators Guto 9 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 1 minutę temu, xive napisał: po aktualizacji valium nie dziala, chlopaki pracuja. Pewnie niedlugo bedzie wszystko w porzadku Już działa. 8 minut temu, VirusPlay napisał: Ostatnio kupiłem hl-a dla tego serw , valium nie było wspierane. Dzisiaj kupiłem hl-a - valium jest, ale nie działa. Delikatny pech. Niestety, ale co kilka dni próbują z nami walczyć i musimy poświęcić pół dnia, aby wszystko było bezpieczne. Link to comment
xive 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 1 minutę temu, Guto napisał: Już działa. Niestety, ale co kilka dni próbują z nami walczyć i musimy poświęcić pół dnia, aby wszystko było bezpieczne. to chyba cos nie tak jest, crashuje clienta dalej. Patch zrobiony mam przed sekunda robilem patch valiuma 1 Link to comment
VirusPlay 6 Posted January 31 Report Share Posted January 31 1 minutę temu, Guto napisał: Już działa. A, to nwm, bo mi za nic w świecie nie chce się załadować. Przy każdej próbie zainiectowania po prostu wyłącza clienta. Od jakiś 20 min próbuję, przed chwilą odpaliłem jednorazowo ponad 20 i po kolei próbowałem - wyłączyło wszystkie. Link to comment
dennyksg 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 2 minuty temu, xive napisał: to chyba cos nie tak jest, crashuje clienta dalej. Patch zrobiony mam przed sekunda robilem patch valiuma Zaraz spatchuje apke, i będzię śmigać ludzie myślcie troche XD Link to comment
xive 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 1 minutę temu, VirusPlay napisał: A, to nwm, bo mi za nic w świecie nie chce się załadować. Przy każdej próbie zainiectowania po prostu wyłącza clienta. Od jakiś 20 min próbuję, przed chwilą odpaliłem jednorazowo ponad 20 i po kolei próbowałem - wyłączyło wszystkie. dokladnie tak samo mam Link to comment
Stachubonz 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 mam to samo po odpaleniu odrazu wywala Link to comment
nexo123123 0 Posted January 31 Report Share Posted January 31 Czekamy na patch hla i powinno śmigać Link to comment
Administrators Guto 9 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 Wybaczcie, ale Valium kilka minut temu dodał nowego klienta. Widzimy się za kilka godzin ponownie. 1 Link to comment
VirusPlay 6 Posted January 31 Report Share Posted January 31 1 minutę temu, dennyksg napisał: Zaraz spatchuje apke, i będzię śmigać ludzie myślcie troche XD Tak prawdę mówiąc to ponad 30 min temu pisał, że dodali patcha, a teraz pisze, że działa, więc raczej powinno śmigać, a mimo to nie działa. Link to comment
nexo123123 0 Posted January 31 Report Share Posted January 31 1 minutę temu, Guto napisał: Wybaczcie, ale Valium kilka minut temu dodał nowego klienta. Widzimy się za kilka godzin ponownie. o choleeera, no to latamy dungi bo czas eventu minie odpalonego ajajaj Link to comment
VirusPlay 6 Posted January 31 Report Share Posted January 31 Widzę, że tyle będzie z tego kupowania hl-a pod valium. Zrobicie coś, minuta, do max dziesięciu i już nie działa. Szkoda. Na poprzedniej akademii jakoś to działało. 1 Link to comment
Administrators Guto 9 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 1 minutę temu, VirusPlay napisał: Widzę, że tyle będzie z tego kupowania hl-a pod valium. Zrobicie coś, minuta, do max dziesięciu i już nie działa. Szkoda. Na poprzedniej akademii jakoś to działało. No wybacz, ale w jaki sposób mamy na to zaradzić jeśli oni będą co kilka godzin dodawać patcha, a żeby w pełni sprawdzić valiuma to potrzebujemy przynajmniej godzinki. Link to comment
dennyksg 1 Posted January 31 Report Share Posted January 31 5 minut temu, Guto napisał: No wybacz, ale w jaki sposób mamy na to zaradzić jeśli oni będą co kilka godzin dodawać patcha, a żeby w pełni sprawdzić valiuma to potrzebujemy przynajmniej godzinki. No valium topeczka xD i tak szacun że dodaliście akademie nawet jak jesteście dogadani pod SG Valiuma Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted January 31 Author Report Share Posted January 31 14 minut temu, VirusPlay napisał: Widzę, że tyle będzie z tego kupowania hl-a pod valium. Zrobicie coś, minuta, do max dziesięciu i już nie działa. Szkoda. Na poprzedniej akademii jakoś to działało. Nie popadajmy w skrajności. To kwestia tego, że Valium tą aktualizacją parę rzeczy zjebał, więc pewnie dlatego poszła instant nowa. Dajcie chłopakom pracować 1 Link to comment
Recommended Posts