Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Update valium akademia. Error while loading python

Recommended Posts

• Administrators

Cześć, valium miał dziś aktualizacje po której bot przestał działać, Pracujemy obecnie nad tym, w tym momencie nie wiem ile zajmie naprawa, postaramy się jak najszybciej.

• Plus 1

@ KacMorderca Od razu może mi doradzisz, co jest przyczyną jak na Valium podczas ustawienia farmbota np na Metki, i auto zmiana ch po zbiciu celu z delay 3 sekundy, podziała chwilę i wywala całkowicie clienta, poradzisz jaka może być przyczyna?

Może zwiększyć czas ile ma czekać przed zmianą ch?

• Administrators
2 godziny temu, Tarnaw napisał:

@ KacMorderca Od razu może mi doradzisz, co jest przyczyną jak na Valium podczas ustawienia farmbota np na Metki, i auto zmiana ch po zbiciu celu z delay 3 sekundy, podziała chwilę i wywala całkowicie clienta, poradzisz jaka może być przyczyna?

Może zwiększyć czas ile ma czekać przed zmianą ch?

Zgłoś sie na support lub tu PW

6 minut temu, VirusPlay napisał:

Ostatnio kupiłem hl-a dla tego serw  , valium nie było wspierane.   Dzisiaj kupiłem hl-a - valium jest, ale nie działa.    Delikatny pech. 

po aktualizacji valium nie dziala, chlopaki pracuja. Pewnie niedlugo bedzie wszystko w porzadku

• Administrators
1 minutę temu, xive napisał:

po aktualizacji valium nie dziala, chlopaki pracuja. Pewnie niedlugo bedzie wszystko w porzadku

Już działa.

8 minut temu, VirusPlay napisał:

Ostatnio kupiłem hl-a dla tego serw  , valium nie było wspierane.   Dzisiaj kupiłem hl-a - valium jest, ale nie działa.    Delikatny pech. 

Niestety, ale co kilka dni próbują z nami walczyć i musimy poświęcić pół dnia, aby wszystko było bezpieczne.

1 minutę temu, Guto napisał:

Już działa.

Niestety, ale co kilka dni próbują z nami walczyć i musimy poświęcić pół dnia, aby wszystko było bezpieczne.

to chyba cos nie tak jest, crashuje clienta dalej. Patch zrobiony mam przed sekunda robilem patch valiuma

• Plus 1
1 minutę temu, Guto napisał:

Już działa.

A, to nwm, bo mi za nic w świecie nie chce się załadować.  Przy każdej próbie zainiectowania po prostu wyłącza clienta. Od jakiś 20 min próbuję, przed chwilą odpaliłem jednorazowo ponad 20 i po kolei próbowałem - wyłączyło wszystkie. 

2 minuty temu, xive napisał:

to chyba cos nie tak jest, crashuje clienta dalej. Patch zrobiony mam przed sekunda robilem patch valiuma

Zaraz spatchuje apke, i będzię śmigać ludzie myślcie troche XD

1 minutę temu, VirusPlay napisał:

A, to nwm, bo mi za nic w świecie nie chce się załadować.  Przy każdej próbie zainiectowania po prostu wyłącza clienta. Od jakiś 20 min próbuję, przed chwilą odpaliłem jednorazowo ponad 20 i po kolei próbowałem - wyłączyło wszystkie. 

dokladnie tak samo mam

1 minutę temu, dennyksg napisał:

Zaraz spatchuje apke, i będzię śmigać ludzie myślcie troche XD

Tak prawdę mówiąc to ponad 30 min temu pisał, że dodali patcha, a teraz pisze, że działa, więc raczej powinno śmigać, a mimo to nie działa.  

• Administrators
1 minutę temu, VirusPlay napisał:

Widzę, że tyle będzie z tego kupowania hl-a pod valium.  Zrobicie coś, minuta, do max dziesięciu i już nie działa. Szkoda. Na poprzedniej akademii jakoś to działało. 

No wybacz, ale w jaki sposób mamy na to zaradzić jeśli oni będą co kilka godzin dodawać patcha, a żeby w pełni sprawdzić valiuma to potrzebujemy przynajmniej godzinki.

5 minut temu, Guto napisał:

No wybacz, ale w jaki sposób mamy na to zaradzić jeśli oni będą co kilka godzin dodawać patcha, a żeby w pełni sprawdzić valiuma to potrzebujemy przynajmniej godzinki.

No valium topeczka xD i tak szacun że dodaliście akademie nawet jak jesteście dogadani pod SG Valiuma ;)

14 minut temu, VirusPlay napisał:

Widzę, że tyle będzie z tego kupowania hl-a pod valium.  Zrobicie coś, minuta, do max dziesięciu i już nie działa. Szkoda. Na poprzedniej akademii jakoś to działało. 

Nie popadajmy w skrajności. To kwestia tego, że Valium tą aktualizacją parę rzeczy zjebał, więc pewnie dlatego poszła instant nowa. Dajcie chłopakom pracować ;)

• Plus 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...