Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Update valium akademia. Error while loading python

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
17 minut temu, dennyksg napisał:

No valium topeczka xD i tak szacun że dodaliście akademie nawet jak jesteście dogadani pod SG Valiuma ;)

Zawsze dodawaliśmy wszystkie akademie. Umowa była tylko pod serwer główny, a że zerwać jej nie możemy to od tych kilku lat musimy tak żyć.

• Plus 1
  • Sadge 1
1 godzinę temu, dennyksg napisał:

No valium topeczka xD i tak szacun że dodaliście akademie nawet jak jesteście dogadani pod SG Valiuma ;)

akademię zawsze dodają, tyle, że na poprzednich 3 działało w sumie od początku do końca, bez przerw, a jeśli były to jakieś krótkie, sporadyczne. 

14 minut temu, olopex napisał:

niechce otwierac nowego tematu ma ktos patent na unbana na valium akademi ?

Jest na necie sporo tego typu tematów, od 2019r, aż po 2024. W sporej części masz wyjaśnione jak obejść. Ogólnie to nwm jak wy dostajecie te bany. Mi co prawda na jednym komp nie działa iniectowanie, ale od rana jestem na drugim,  dropię karty ok na smoku w sumie od 9 rano,  tylko konta zmieniam. Bez bana. Kuzyn lata katakumby na farmbocie od prawie tygodnia i też bez bana. Jeśli robicie cały dung na range wh i potem wyskakuje na wołaj ,, ukończył leśną w 1.5min,, to i nie dziwne że bany potem  jak sprawdzają takie osoby  ;/ 

6 minut temu, VirusPlay napisał:

Jest na necie sporo tego typu tematów, od 2019r, aż po 2024. W sporej części masz wyjaśnione jak obejść. Ogólnie to nwm jak wy dostajecie te bany. Mi co prawda na jednym komp nie działa iniectowanie, ale od rana jestem na drugim,  dropię karty ok na smoku w sumie od 9 rano,  tylko konta zmieniam. Bez bana. Kuzyn lata katakumby na farmbocie od prawie tygodnia i też bez bana. Jeśli robicie cały dung na range wh i potem wyskakuje na wołaj ,, ukończył leśną w 1.5min,, to i nie dziwne że bany potem  jak sprawdzają takie osoby  ;/ 

poprostu jakis pech bo znajomi też lecą od kilku dni bez bana elegancko bana na pandorze udało mi sie obejść bez problemu a tu cały czas mam to samo i nie wiem gdzie leży problem dlatego potrzebował bym kogoś kto by pomógł to ogarnąć

10 minut temu, olopex napisał:

poprostu jakis pech bo znajomi też lecą od kilku dni bez bana elegancko bana na pandorze udało mi sie obejść bez problemu a tu cały czas mam to samo i nie wiem gdzie leży problem dlatego potrzebował bym kogoś

kto by pomógł to ogarnąć

Gdzieś tu na forum był poradnik obejścia bana na balmorze. Swego czasu działał mi na wielu innych serw. Możesz spróbować.  

• Administrator
25 minut temu, NiedzielnyHacker napisał:

Żeby też nie zakładać nowego wątku. @ KacMorderca zerkniecie czy czegos magicznego nie dodali? bo dzis średnio po 10 minutach wjezdza mi ban na konta. Zaczeli pilnowac czy cos dodali do klienta? :)

Przy każdym patchu sprawdzamy dokładnie. Prawdopodobnie po dostaniu bana jesteś jakoś oflagowany i są wstanie cię wykrywać.

26 minut temu, Guto napisał:

Przy każdym patchu sprawdzamy dokładnie. Prawdopodobnie po dostaniu bana jesteś jakoś oflagowany i są wstanie cię wykrywać.

Pełny spoofing idzie. Pytanie czy jakiegoś gówna na dysku nie zostawiają, o czym nie wiemy :) Sprawdzam jeszcze czy przypadkiem nie dodali wykrywania po MAC'u, bo szło z jednego mobilnego routera, ktorego spoofery nie lapaly :)

2 godziny temu, NiedzielnyHacker napisał:

Żeby też nie zakładać nowego wątku. @ KacMorderca zerkniecie czy czegos magicznego nie dodali? bo dzis średnio po 10 minutach wjezdza mi ban na konta. Zaczeli pilnowac czy cos dodali do klienta? :)

Karty ok dropione od rana do teraz na kilku kontach. Range wh + autopickup. Bez bana. Wczoraj farmbot na araelu. Może to kwestia czasu, ale póki co jest ok. 

U mnie już to samo , na komputerze dziś już po 10/20 minutach dostawałem a laptop śmigał aż miło na metkach 4 konta pół dnia chodziły, teraz na laptopie stworzylem nowe konta zalogowałem pierwsze i po 30sekundach dostałem bana nawet nie włączając żadnych funkcji tyle ze się postalem chwilke na moście  

18 godzin temu, transporter016 napisał:

U mnie już to samo , na komputerze dziś już po 10/20 minutach dostawałem a laptop śmigał aż miło na metkach 4 konta pół dnia chodziły, teraz na laptopie stworzylem nowe konta zalogowałem pierwsze i po 30sekundach dostałem bana nawet nie włączając żadnych funkcji tyle ze się postalem chwilke na moście  

ja gram od 4 dni i nie dostałem ani jednego :)

35 minut temu, patris1995 napisał:

ja gram od 4 dni i nie dostałem ani jednego :)

no jak grasz na jedno dwa konta i sie chowasz po dungach to moze i ta , ja puszczalem serie 15-20 kont i po pare godzin lataly na poczatku pozniej coraz mniej ,pare razy bany wyłapałem i mogli mnie na jakas czarna liste wrzucic 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...