Dawidek222 0 Posted February 5, 2024 Report Share Posted February 5, 2024 Czego dotyczy problem: Cześć dostałem bana na nerwi na płyte głowna czy da rade to jakos odbanowac bez konecznosci kupywania płyty głownej ? bo dostałem odpowiedz na suport ze blokada została załozona na sprzęt czyli płyte główną . Opis problemu: zakładam nowe konto to odrazu jest ban z góry Kiedy i gdzie wystąpił problem: Nerwia około 3 msc temu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
Hades 550 Posted February 5, 2024 Report Share Posted February 5, 2024 niekoniecznie mogłeś dostać na płytę główną. Wszystko co posiada nr seryjny widoczny w Windowsie może być zablokowane z pozycji serwera. Fakt przy wymianie płyty głównej bądź dysku zwykle się obchodzi HWID bana, ale na Twoim miejscu najpierw spróbowałbym spoofera od Pawła, poszukaj gdzieś w poradnikach bądź configach. Link to comment
NiedzielnyHacker 9 Posted February 5, 2024 Report Share Posted February 5, 2024 Mogę spróbować, ale nie za free odezwij się priv! Link to comment
Dawidek222 0 Posted February 6, 2024 Author Report Share Posted February 6, 2024 No tylko oni mi tak napisali ze dostalem wlasnie na płytę główną xd bo pisalem czy odbanuja i odpisali i dali na co dali xd Link to comment
BiiLii 0 Posted February 7, 2024 Report Share Posted February 7, 2024 Dobrze że bana na zasilacz nie dają jeszcze Link to comment
Markos 5 Posted February 7, 2024 Report Share Posted February 7, 2024 Kiedyś było prościej, reset routera i elo. Też walczyłem z banem na takim jednym serwerze i ni uja. Link to comment
NiedzielnyHacker 9 Posted February 7, 2024 Report Share Posted February 7, 2024 Dziś temat zbadany. Przetestowane w boju zapraszam na priv. Link to comment
Dawidek222 0 Posted February 7, 2024 Author Report Share Posted February 7, 2024 no i tyle chyba z hackera bo nie odpisuje xd kogos innego prosił bym o priv xd 1 Link to comment
NieBoceOk 0 Posted February 21, 2024 Report Share Posted February 21, 2024 Mam ten sam problem i chyba Zostałem zmuszony wymienić płytę główną, zmiana karty graficznej nie pomogła IP to samo więc tylko no mi zostaje. Chyba że ktoś ma jeszcze inny pomysl Link to comment
neximian1 0 Posted February 29, 2024 Report Share Posted February 29, 2024 Spoofer od pawla, wszystko zaznaczyc i działa aż miło. Link to comment
norbert9779 0 Posted March 6, 2024 Report Share Posted March 6, 2024 Działajacy spoofer na Polandmt2? ktos cos? Pozdrawiam Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted June 16, 2024 Administrators Report Share Posted June 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts