Dawidek222 0 Posted February 5 Report Share Posted February 5 Czego dotyczy problem: Cześć dostałem bana na nerwi na płyte głowna czy da rade to jakos odbanowac bez konecznosci kupywania płyty głownej ? bo dostałem odpowiedz na suport ze blokada została załozona na sprzęt czyli płyte główną . Opis problemu: zakładam nowe konto to odrazu jest ban z góry Kiedy i gdzie wystąpił problem: Nerwia około 3 msc temu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
Hades 549 Posted February 5 Report Share Posted February 5 niekoniecznie mogłeś dostać na płytę główną. Wszystko co posiada nr seryjny widoczny w Windowsie może być zablokowane z pozycji serwera. Fakt przy wymianie płyty głównej bądź dysku zwykle się obchodzi HWID bana, ale na Twoim miejscu najpierw spróbowałbym spoofera od Pawła, poszukaj gdzieś w poradnikach bądź configach. Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted February 5 Report Share Posted February 5 Mogę spróbować, ale nie za free odezwij się priv! Link to comment
Dawidek222 0 Posted February 6 Author Report Share Posted February 6 No tylko oni mi tak napisali ze dostalem wlasnie na płytę główną xd bo pisalem czy odbanuja i odpisali i dali na co dali xd Link to comment
BiiLii 0 Posted February 7 Report Share Posted February 7 Dobrze że bana na zasilacz nie dają jeszcze Link to comment
Markos 3 Posted February 7 Report Share Posted February 7 Kiedyś było prościej, reset routera i elo. Też walczyłem z banem na takim jednym serwerze i ni uja. Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted February 7 Report Share Posted February 7 Dziś temat zbadany. Przetestowane w boju zapraszam na priv. Link to comment
Dawidek222 0 Posted February 7 Author Report Share Posted February 7 no i tyle chyba z hackera bo nie odpisuje xd kogos innego prosił bym o priv xd 1 Link to comment
NieBoceOk 0 Posted February 21 Report Share Posted February 21 Mam ten sam problem i chyba Zostałem zmuszony wymienić płytę główną, zmiana karty graficznej nie pomogła IP to samo więc tylko no mi zostaje. Chyba że ktoś ma jeszcze inny pomysl Link to comment
neximian1 0 Posted February 29 Report Share Posted February 29 Spoofer od pawla, wszystko zaznaczyc i działa aż miło. Link to comment
norbert9779 0 Posted March 6 Report Share Posted March 6 Działajacy spoofer na Polandmt2? ktos cos? Pozdrawiam Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted June 16 Administrators Report Share Posted June 16 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts