Dawidek222 0 Opublikowano 5 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Czego dotyczy problem: Cześć dostałem bana na nerwi na płyte głowna czy da rade to jakos odbanowac bez konecznosci kupywania płyty głownej ? bo dostałem odpowiedz na suport ze blokada została załozona na sprzęt czyli płyte główną . Opis problemu: zakładam nowe konto to odrazu jest ban z góry Kiedy i gdzie wystąpił problem: Nerwia około 3 msc temu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
Hades 551 Opublikowano 5 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 niekoniecznie mogłeś dostać na płytę główną. Wszystko co posiada nr seryjny widoczny w Windowsie może być zablokowane z pozycji serwera. Fakt przy wymianie płyty głównej bądź dysku zwykle się obchodzi HWID bana, ale na Twoim miejscu najpierw spróbowałbym spoofera od Pawła, poszukaj gdzieś w poradnikach bądź configach. Odnośnik do komentarza
NiedzielnyHacker 14 Opublikowano 5 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Mogę spróbować, ale nie za free odezwij się priv! Odnośnik do komentarza
Dawidek222 0 Opublikowano 6 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 No tylko oni mi tak napisali ze dostalem wlasnie na płytę główną xd bo pisalem czy odbanuja i odpisali i dali na co dali xd Odnośnik do komentarza
BiiLii 0 Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Dobrze że bana na zasilacz nie dają jeszcze Odnośnik do komentarza
Markos 5 Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Kiedyś było prościej, reset routera i elo. Też walczyłem z banem na takim jednym serwerze i ni uja. Odnośnik do komentarza
NiedzielnyHacker 14 Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Dziś temat zbadany. Przetestowane w boju zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza
Dawidek222 0 Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 no i tyle chyba z hackera bo nie odpisuje xd kogos innego prosił bym o priv xd 1 Odnośnik do komentarza
NieBoceOk 0 Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Mam ten sam problem i chyba Zostałem zmuszony wymienić płytę główną, zmiana karty graficznej nie pomogła IP to samo więc tylko no mi zostaje. Chyba że ktoś ma jeszcze inny pomysl Odnośnik do komentarza
neximian1 0 Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Spoofer od pawla, wszystko zaznaczyc i działa aż miło. Odnośnik do komentarza
norbert9779 0 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Działajacy spoofer na Polandmt2? ktos cos? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi