Arkadiuszu 7 Posted February 17, 2024 Report Share Posted February 17, 2024 Czego dotyczy pytanie:Chat forum czemu nie ma? Dodatkowe informacje:gdzie podział się czat na forum lub Discord czy jest? Link to comment
Cziter 86 Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 (edited) Dobre pytanie, też bym się chciał dowiedzieć. Bo kontakt z ludźmi by się przydał. Edited February 19, 2024 by Cziter Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Link to comment
Hades 550 Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Wg administracji, na chatboxie panował chaos i same personalne wycieczki między użytkownikami. Nie było sposobu zapanować nad tym (choć wystarczył dodatkowy moderator), więc wyłączyli chatboxa. Pisałem długi komentarz pod pewnym tematem z uzasadnieniem, dlaczego chatbox mimo wszystko był najlepszą formą kontaktu między graczami, lecz jak widać do tej pory nie przywrócono go. Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted March 14, 2024 Administrators Report Share Posted March 14, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts