Arkadiuszu 7 Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Czego dotyczy pytanie:Chat forum czemu nie ma? Dodatkowe informacje:gdzie podział się czat na forum lub Discord czy jest? Odnośnik do komentarza
Cziter 162 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 (edytowane) Dobre pytanie, też bym się chciał dowiedzieć. Bo kontakt z ludźmi by się przydał. Edytowane 19 Lutego 2024 przez Cziter Chcesz ogarnąć jakiś fajny config? Bez przypałów albo uzyskać jakąś pomoc? Mogę zrobić specjalnie dla Ciebie całkiem pożyteczny config o ile pozwala na to serwer! Pisz PW Pamiętaj! Nie wszędzie posiadam konta, więc prosząc o config licz się z tym, że będziesz musiał udostępnić mi jakąś postać, abym mógł go zrobić! Odnośnik do komentarza
Hades 551 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Wg administracji, na chatboxie panował chaos i same personalne wycieczki między użytkownikami. Nie było sposobu zapanować nad tym (choć wystarczył dodatkowy moderator), więc wyłączyli chatboxa. Pisałem długi komentarz pod pewnym tematem z uzasadnieniem, dlaczego chatbox mimo wszystko był najlepszą formą kontaktu między graczami, lecz jak widać do tej pory nie przywrócono go. Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 14 Marca 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi