himalthir 0 Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Witam, mam pytanko. Czy jest jakaś opcja użycia serwerowego zapisu pozycji (teleportow) do farmbota - Ervelia ma chyba zabezpieczenie na teleportację w farmbocie przynajmniej ja mam problem, farmbot tepa do punktu normalnie, zbija metka, i dostaje białej gorączki (spami tpki w miejscu). Tak więc pytam czy byłaby opcja ustawienia farmbota na metki - tepał by się poprzez serwerowe własne tpki? Z góry dzięki za każda radę, możecie dodać jakieś tipy do hlbota na A. Ervelii. Odnośnik do komentarza
Bartus2137 0 Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) w momencie gdy ustawiasz miejsce teleportu na mapie w hlbocie pojawia się kilka punktów w jednym i jest tak prawie za każdym razem gdy robisz nowy punkt teleportu. Działa to tak jakby myszka miała doubleclika Edytowane 9 Marca 2024 przez Bartus2137 Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi