himalthir 0 Posted March 8, 2024 Report Share Posted March 8, 2024 Witam, mam pytanko. Czy jest jakaś opcja użycia serwerowego zapisu pozycji (teleportow) do farmbota - Ervelia ma chyba zabezpieczenie na teleportację w farmbocie przynajmniej ja mam problem, farmbot tepa do punktu normalnie, zbija metka, i dostaje białej gorączki (spami tpki w miejscu). Tak więc pytam czy byłaby opcja ustawienia farmbota na metki - tepał by się poprzez serwerowe własne tpki? Z góry dzięki za każda radę, możecie dodać jakieś tipy do hlbota na A. Ervelii. Link to comment
Bartus2137 0 Posted March 9, 2024 Report Share Posted March 9, 2024 (edited) w momencie gdy ustawiasz miejsce teleportu na mapie w hlbocie pojawia się kilka punktów w jednym i jest tak prawie za każdym razem gdy robisz nowy punkt teleportu. Działa to tak jakby myszka miała doubleclika Edited March 9, 2024 by Bartus2137 Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted June 16, 2024 Administrators Report Share Posted June 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts