himalthir 0 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Witam, mam pytanko. Czy jest jakaś opcja użycia serwerowego zapisu pozycji (teleportow) do farmbota - Ervelia ma chyba zabezpieczenie na teleportację w farmbocie przynajmniej ja mam problem, farmbot tepa do punktu normalnie, zbija metka, i dostaje białej gorączki (spami tpki w miejscu). Tak więc pytam czy byłaby opcja ustawienia farmbota na metki - tepał by się poprzez serwerowe własne tpki? Z góry dzięki za każda radę, możecie dodać jakieś tipy do hlbota na A. Ervelii. Link to comment
Bartus2137 0 Posted March 9 Report Share Posted March 9 (edited) w momencie gdy ustawiasz miejsce teleportu na mapie w hlbocie pojawia się kilka punktów w jednym i jest tak prawie za każdym razem gdy robisz nowy punkt teleportu. Działa to tak jakby myszka miała doubleclika Edited March 9 by Bartus2137 Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted June 16 Administrators Report Share Posted June 16 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts