Gizmo97 0 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Czego dotyczy problem: Bana na Akademi Ervelia Opis problemu: Grając na 2 postacie bez żadnych "głupich" funkcji typu wh itd dostałem bana po 3h gry xd używałem tylko pelerynki, farmbota oraz pickup zrobiony na z co 0.5s xd Czy wie ktos co oni robi jak to sprawdzaja albo za jakie funkcje tak na prawde banuja? nie pamietam abym uzył jakies innej funkcji Link to comment
Tarnaw 4 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Napisz do nich ticket na discordzie o powód bana i powiedzą Ci dokładnie za co dostałeś, pewnie coś odpaliłeś albo nie pilnowałeś. Link to comment
Imro 17 Posted March 17 Report Share Posted March 17 9 godzin temu, Gizmo97 napisał: Czego dotyczy problem: Bana na Akademi Ervelia Opis problemu: Grając na 2 postacie bez żadnych "głupich" funkcji typu wh itd dostałem bana po 3h gry xd używałem tylko pelerynki, farmbota oraz pickup zrobiony na z co 0.5s xd Czy wie ktos co oni robi jak to sprawdzaja albo za jakie funkcje tak na prawde banuja? nie pamietam abym uzył jakies innej funkcji Wyświetla się co jakiś czas na środku ekranu słowo do wpisania, bot tego nie wykrywa, nie wykrywa również GMa. Pewnie zostawiłeś bota i nie napisałeś co trzeba było i ban. Link to comment
Gizmo97 0 Posted March 17 Author Report Share Posted March 17 tak jak kolega pisał napisałem na support i faktycznie gm sie do mnie tepnal choc mialem ustawione wykrywanie i po prostu respil mi moby a bot podchodzil do tych mobow :/ Link to comment
Gizmo97 0 Posted March 17 Author Report Share Posted March 17 https://files.endymion.pl/endymion/e_3a02c9e34844c53042.mp4 filmik jakby ktos chcial widziec 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted June 16 Administrators Report Share Posted June 16 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts