umizuki 7 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Czego dotyczy problem: Nie działa mi na marmurku wh oraz atak na cel ustawiałem rózne opcje nic nie idzie :/ Opis problemu: Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
DUDEK 2 217 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Godzinę temu, umizuki napisał: Czego dotyczy problem: Nie działa mi na marmurku wh oraz atak na cel ustawiałem rózne opcje nic nie idzie :/ Opis problemu: Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Limitera nie przeskoczysz Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 167 Opublikowano 22 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 @ umizuki spróbuj wyższe wartości jak 0.4/5 bo z tego co widze to waithack normalnie działa na marmurku. Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 167 Opublikowano 22 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi