WKTRS 0 Posted April 7, 2024 Report Share Posted April 7, 2024 Czego dotyczy problem: Ban na Nerwii oraz akademii nerwii Opis problemu: Miesiac temu dostałem bana na nerwia2 za HL'a, teraz po miesiacu chcę zaczać grać (bez cheatów) na akademii nerwii. Od razu po założeniu konta i pierwszym logowaniu dostaję komunikat "To konto jest zablokowane". Da radę to jakość obejść żebym mógł sobię normalnie bez bota pograć czy tylko zmiana kompa wchodzi w gre? ;p Kiedy i gdzie wystąpił problem: Nerwia2, miesiac temu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
WKTRS 0 Posted April 9, 2024 Author Report Share Posted April 9, 2024 Żaden spoofer nie zadziałał niestety, aktualnie próbuję się dowiedzieć na co konkretnie została nałożona blokada. Jeśli ktoś miał bana na Nerwii i go obszedł w jakiś sposób to proszę o informację i z góry dziękuję. Link to comment
Kluczyn 0 Posted April 15, 2024 Report Share Posted April 15, 2024 Z tego co wiem, a miałem już kilka banów na Nerwii to banują tylko konto + powiązania. Za każdym razem mogłem normalnie założyć konto i grać na nowym, od 3/4mies nie grałem więc mogło się coś zmienić Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted June 16, 2024 Administrators Report Share Posted June 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts