WKTRS 0 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Czego dotyczy problem: Ban na Nerwii oraz akademii nerwii Opis problemu: Miesiac temu dostałem bana na nerwia2 za HL'a, teraz po miesiacu chcę zaczać grać (bez cheatów) na akademii nerwii. Od razu po założeniu konta i pierwszym logowaniu dostaję komunikat "To konto jest zablokowane". Da radę to jakość obejść żebym mógł sobię normalnie bez bota pograć czy tylko zmiana kompa wchodzi w gre? ;p Kiedy i gdzie wystąpił problem: Nerwia2, miesiac temu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
WKTRS 0 Posted April 9 Author Report Share Posted April 9 Żaden spoofer nie zadziałał niestety, aktualnie próbuję się dowiedzieć na co konkretnie została nałożona blokada. Jeśli ktoś miał bana na Nerwii i go obszedł w jakiś sposób to proszę o informację i z góry dziękuję. Link to comment
Kluczyn 0 Posted April 15 Report Share Posted April 15 Z tego co wiem, a miałem już kilka banów na Nerwii to banują tylko konto + powiązania. Za każdym razem mogłem normalnie założyć konto i grać na nowym, od 3/4mies nie grałem więc mogło się coś zmienić Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted June 16 Administrators Report Share Posted June 16 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts