WKTRS 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Czego dotyczy problem: Ban na Nerwii oraz akademii nerwii Opis problemu: Miesiac temu dostałem bana na nerwia2 za HL'a, teraz po miesiacu chcę zaczać grać (bez cheatów) na akademii nerwii. Od razu po założeniu konta i pierwszym logowaniu dostaję komunikat "To konto jest zablokowane". Da radę to jakość obejść żebym mógł sobię normalnie bez bota pograć czy tylko zmiana kompa wchodzi w gre? ;p Kiedy i gdzie wystąpił problem: Nerwia2, miesiac temu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
mietowypypec 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 spoofera użyj Odnośnik do komentarza
WKTRS 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Żaden spoofer nie zadziałał niestety, aktualnie próbuję się dowiedzieć na co konkretnie została nałożona blokada. Jeśli ktoś miał bana na Nerwii i go obszedł w jakiś sposób to proszę o informację i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
Kluczyn 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Z tego co wiem, a miałem już kilka banów na Nerwii to banują tylko konto + powiązania. Za każdym razem mogłem normalnie założyć konto i grać na nowym, od 3/4mies nie grałem więc mogło się coś zmienić Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi