zadrocik 0 Posted May 13 Report Share Posted May 13 Korzysta ktoś może z bota na virtualnej maszynie? Próbuje już kilka dni to ustawić i nie mogę, w sensie problem jest z wydajnością metka w virtualbox, jest zaledwie kilka klatek, może z 10 i scinki. Próbowałem już wszystkich opcji, nie ważne czy dam 2 rdzenie czy 6, z akceleracją 3D czy bez niej, różne profile dla ustawienia grafiki, włączenie czy wyłączenie hyper-v, włączenie i wyłączenie VT-X dla intela i cały czas ten sam efekt. Mam 16gb ram i i7 8700, z zintegrowaną grafiką i normalnie to nie wiem ile klientów bym musiał odpalić żeby to mi zlagowac, ale najwięcej ile miałem to 24 i dalej można było grać, a na VB z jednym mam problem. Jeśli kiedyś ktoś miał taki problem i go rozwiązał to będę wdzięczny. Link to comment
pechnator96 1 Posted May 13 Report Share Posted May 13 I was using virtualbox for some private some time ago, I can take a look for your setting and maybe it will help. Let me know discord - weep9956 Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted June 16 Administrators Report Share Posted June 16 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts