Niyaki 0 Posted May 16, 2024 Report Share Posted May 16, 2024 Czego dotyczy pytanie: Witam serdecznie. Używam sobie bota na Ervelii Akademii, ale dopiero wczoraj włączyłem sobie wykrywacz GMa. Pokazało mi, że obok mnie jest admin w trybie obserwatora. Uznałem, że po prostu mnie sprawdza na dungeonie, czy coś takiego. Grałem sobie ręcznie i wylogowałem się na dłuższy czas. Zalogowałem się znowu, bez włączania funkcji bota. Włączyłem tylko wykrywacz GM, dosłownie sekundę po zalogowaniu bot wykrywał mi obserwatora. Przeniosłem się na inną mapę - znowu po sekundzie komunikat. Sprawdzałem różne channele, dungeony itp. Przy wejściu na dungeon jest obserwator, potem znika. Wszystko okej, może i sprawdzają o każdej porze dnia i nocy i jestem wpisany gdzieś jako podejrzany, ale wszedłem drugą postacią też z wykrywaczem i cisza - jadę tą samą trasą, jak pierwsza postać, ale na drugiej postaci nie ma nawet jednego komunikatu. Dajmy na to, że jadę sobie doliną orków postacią, której ciągle wyskakuje obserwator i mam obserwatora dosłownie co sekundę, a druga postać nic, zero powiadomień. Czym to może być spowodowane? Link to comment
FroZo 0 Posted May 17, 2024 Report Share Posted May 17, 2024 Czasami wykrywacz wykrywa peta jako obserwatora, jak się da wyłącz peta w opcjach wyświetlania Link to comment
Administrators KacMorderca 690 Posted June 16, 2024 Administrators Report Share Posted June 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts