Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Ervelia Akademia Wykrywacz

Niyaki

Recommended Posts

Czego dotyczy pytanie: Witam serdecznie. Używam sobie bota na Ervelii Akademii, ale dopiero wczoraj włączyłem sobie wykrywacz GMa. Pokazało mi, że obok mnie jest admin w trybie obserwatora. Uznałem, że po prostu mnie sprawdza na dungeonie, czy coś takiego. Grałem sobie ręcznie i wylogowałem się na dłuższy czas. Zalogowałem się znowu, bez włączania funkcji bota. Włączyłem tylko wykrywacz GM, dosłownie sekundę po zalogowaniu bot wykrywał mi obserwatora. Przeniosłem się na inną mapę - znowu po sekundzie komunikat. Sprawdzałem różne channele, dungeony itp. Przy wejściu na dungeon jest obserwator, potem znika. Wszystko okej, może i sprawdzają o każdej porze dnia i nocy i jestem wpisany gdzieś jako podejrzany, ale wszedłem drugą postacią też z wykrywaczem i cisza - jadę tą samą trasą, jak pierwsza postać, ale na drugiej postaci nie ma nawet jednego komunikatu. Dajmy na to, że jadę sobie doliną orków postacią, której ciągle wyskakuje obserwator i mam obserwatora dosłownie co sekundę, a druga postać nic, zero powiadomień. Czym to może być spowodowane?

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...