kamio12 4 Posted June 1 Report Share Posted June 1 Jest szansa ominac system antycheat na alune akademia ?? wyskoczyla mi ikonka z malpka i trzebabylo wpisac kod captacha niestety zobaczylem w ostatniej chwili i dostalem banka na wszystkie konta .. jest szansa zeby bot wykrywal i wpisywal co trzeba?? 1 Link to comment
yeara 3 Posted June 2 Report Share Posted June 2 Jest możliwe tego ogarnięcie. Ale powiem szczerze że namęczyłem się z tym długo Link to comment
shiqx 0 Posted June 2 Report Share Posted June 2 Godzinę temu, yeara napisał: Jest możliwe tego ogarnięcie. Ale powiem szczerze że namęczyłem się z tym długo jak? Link to comment
yeara 3 Posted June 2 Report Share Posted June 2 Kombinuj. Im mniej osób to będzie miało tym lepiej Link to comment
Kilen05 0 Posted June 2 Report Share Posted June 2 o co z tym chodzi? kiedy to wyskakuje i co Link to comment
Imro 17 Posted June 3 Report Share Posted June 3 W dniu 1.06.2024 o 21:46, kamio12 napisał: Jest szansa ominac system antycheat na alune akademia ?? wyskoczyla mi ikonka z malpka i trzebabylo wpisac kod captacha niestety zobaczylem w ostatniej chwili i dostalem banka na wszystkie konta .. jest szansa zeby bot wykrywal i wpisywal co trzeba?? O co chodzi z tym captacha, kiedy go otrzymałeś i w jakiej sytuacji? Link to comment
macius2137 5 Posted June 5 Report Share Posted June 5 W dniu 2.06.2024 o 13:15, yeara napisał: Kombinuj. Im mniej osób to będzie miało tym lepiej Ile chcesz? Link to comment
Imro 17 Posted June 5 Report Share Posted June 5 22 godziny temu, macius2137 napisał: Ile chcesz? 1 godzinę temu, yeara napisał: Nie sprzedaje. Nie potrzebuje kasy Chłop co nawet premium nie ma pierdoli o zabezpieczeniach. Najs. Link to comment
yeara 3 Posted June 7 Report Share Posted June 7 Nie mam połączonego konta forum i hla. Zresztą przestać płakać i zacznij myśleć Link to comment
huenhuen 0 Posted June 7 Report Share Posted June 7 system antycheat ? Tam coś takiego istnieje ? 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted June 16 Administrators Report Share Posted June 16 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts