kubazie 7 Posted September 21, 2021 Report Share Posted September 21, 2021 Witam czy byłaby możliwość dodania przez was takiej funkcji? Ns niektórych serwerach przy odpaleniu kilku clientów na raz dość często je crashuje, niestety ciągłe włączanie tego ręcznie jest wkurzające, więc pytam czy jest taka opcja że dodacie coś takiego do bota jak automatyczne uruchamianie gry coś takiego 8 1 Link to comment
XeDyN 1,763 Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Samo odpalanie ok, ale żeby Cię połączyło z grą bot by musiał jakoś się zalogować, a bez twoich danych trochę ciężko. Możliwości: Wczytywanie pasów z pliku. Wczytywanie danych na podstawie zapisu w kliencie. Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
WaclawHandy 0 Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 Spoko propozycja, ale myślę że ciężka do wykonania. Link to comment
dendik21 13 Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 wystarczylo by, zeby bot odpalal sam clienta, i logował się na zapisane dane w cliencie, to juz ma kazdy serwer praktycznie wie z tym problemu nie bedzie... 6-10 slotow takich przecietnie ma kazdy priv, wiec na lajcie Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted October 30, 2021 Administrators Report Share Posted October 30, 2021 Link to comment
Recommended Posts