Mixeres 0 Posted June 10 Report Share Posted June 10 Czego dotyczy pytanie: Najprzyjemniejszy serwer do hackowanka to? Dodatkowe informacje: żeby latało WH itp Link to comment
archonek 18 Posted June 10 Report Share Posted June 10 Pobieraj sobie clienty, i testuj. Na dłuższą metę Ci odradzam nerwie, boci się tam przyjemnie, ale w max tydzień dostaniesz bana, latając na wh i innych przypałowych funkcjach, bardzo często sprawdzają. Są zagraniczne serwery gdzie nie ma limiterów, tak jak wspomniałem wcześniej, pobieraj, testuj, baw się - A znajdziesz coś dla siebie:) Link to comment
kajtek5 169 Posted June 10 Report Share Posted June 10 alune ktos pyka? bo ostanio mozna bylo ladnie latac a nwm czy cos zmieniali na tej akademii? Link to comment
Macius213 0 Posted June 10 Report Share Posted June 10 30 minut temu, kajtek5 napisał: alune ktos pyka? bo ostanio mozna bylo ladnie latac a nwm czy cos zmieniali na tej akademii? W ciągu tygodnia miałem może 2 sprawdzania tylko Link to comment
macius2137 5 Posted June 15 Report Share Posted June 15 W dniu 10.06.2024 o 21:09, kajtek5 napisał: alune ktos pyka? bo ostanio mozna bylo ladnie latac a nwm czy cos zmieniali na tej akademii? Na akademii nie banują Link to comment
yeara 3 Posted June 19 Report Share Posted June 19 Mnie też zbanowali na SG dość szybko Link to comment
yeara 3 Posted June 25 Report Share Posted June 25 No nie ma gdzie grać i się pobawić niestety Link to comment
VirusPlay 6 Posted June 29 Report Share Posted June 29 W dniu 10.06.2024 o 17:56, archonek napisał: Pobieraj sobie clienty, i testuj. Na dłuższą metę Ci odradzam nerwie, boci się tam przyjemnie, ale w max tydzień dostaniesz bana, latając na wh i innych przypałowych funkcjach, bardzo często sprawdzają. Są zagraniczne serwery gdzie nie ma limiterów, tak jak wspomniałem wcześniej, pobieraj, testuj, baw się - A znajdziesz coś dla siebie:) Bajki. Jak ktoś nie potrafi bocić to i po 5 min dostanie bana. Na nerwii grałem na hl ponad 1.5 roku bez bana. Na evencie bozonarodzeniowym 4 konta ciągle latały dunga eventowego na full odpale - bez bana. Nawet przy komp nie siedziałem. Ervelia, pangea, valium akademia. Tam faktyczne banowali po kilku h, jednak jak ktoś mi pisze, że na nerwii łatwo o bana to śmiecham. Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted August 18 Administrators Report Share Posted August 18 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts