Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Jaki jest najlepszy serwer do chatowania?

Recommended Posts

Pobieraj sobie clienty, i testuj. Na dłuższą metę Ci odradzam nerwie, boci się tam przyjemnie, ale w max tydzień dostaniesz bana, latając na wh i innych przypałowych funkcjach, bardzo często sprawdzają. Są zagraniczne serwery gdzie nie ma limiterów, tak jak wspomniałem wcześniej, pobieraj, testuj, baw się - A znajdziesz coś dla siebie:)

30 minut temu, kajtek5 napisał:

alune ktos pyka? bo ostanio mozna bylo ladnie latac a nwm czy cos zmieniali na tej akademii?

W ciągu tygodnia miałem może 2 sprawdzania tylko 

W dniu 10.06.2024 o 17:56, archonek napisał:

Pobieraj sobie clienty, i testuj. Na dłuższą metę Ci odradzam nerwie, boci się tam przyjemnie, ale w max tydzień dostaniesz bana, latając na wh i innych przypałowych funkcjach, bardzo często sprawdzają. Są zagraniczne serwery gdzie nie ma limiterów, tak jak wspomniałem wcześniej, pobieraj, testuj, baw się - A znajdziesz coś dla siebie:)

Bajki. Jak ktoś nie potrafi bocić to i po 5 min dostanie bana. Na nerwii grałem na hl ponad 1.5 roku bez bana. Na evencie bozonarodzeniowym 4 konta ciągle latały dunga eventowego na full odpale - bez bana. Nawet przy komp nie siedziałem. Ervelia, pangea, valium akademia. Tam faktyczne banowali po kilku h, jednak jak ktoś mi pisze, że na nerwii łatwo o bana to śmiecham.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...