VirusPlay 6 Posted July 6 Report Share Posted July 6 Witam. Jaki serwer obecnie jest najlepszy pod zarobek pln? Około roku temu na nerwii szło zarobić 3-4k miesięcznie, przy grze 2-4h dziennie, więc tam wychodziło to najkorzystniej. Od tamtego czasu wyszło kilka serw i nwm jak to się teraz prezentuje. Poland, nerwia, alune, caroline, glevia? Może jeszcze jakiś inny? Link to comment
Karol33k 435 Posted July 6 Report Share Posted July 6 Na nerwii nie było dane mi zarobić, po 2 dniach od kupna hl'a mi wyjebali konto. Caroline pierwsze 2-3 tyg spoko 1w szedł od 250-180zł, (Tylko ludzie kupywali w pakietach po 100-300kk) ciężko było pozbyć się dużych ilości. Na shivie można spoko zarobić, widziałem sporo skupu yang 350kk/10e. (Tu aby ręcznie) Elveron czy jakoś tak, hl tam działa tylko pilnować trzeba 1won chyba też z 10 euro Co do easy sie nie wypowiem, bo nie wiem nawet jak na nich zarabiać xD Link to comment
fgk1251 5 Posted July 6 Report Share Posted July 6 Jeszcze na Polandmt2 jesteś w stanie wyciągać fajny pitos, bo 100kk chodzi po 40 zł. Ustawiasz bota na całą noc na m2 (farmbot na metki/besty) + możesz jeszcze ustawić bota pod besty na doline. W nocy, z samych bestów z doliny, jesteś w stanie wyciągnąć 300kk (sprzedajesz zielone zaczarowania, ulepszasz fmsy/riby, itd.), więc jakieś 120 zł. 1 Link to comment
speedrun 0 Posted July 9 Report Share Posted July 9 W dniu 6.07.2024 o 15:17, Karol33k napisał: Na nerwii nie było dane mi zarobić, po 2 dniach od kupna hl'a mi wyjebali konto. Caroline pierwsze 2-3 tyg spoko 1w szedł od 250-180zł, (Tylko ludzie kupywali w pakietach po 100-300kk) ciężko było pozbyć się dużych ilości. Na shivie można spoko zarobić, widziałem sporo skupu yang 350kk/10e. (Tu aby ręcznie) Elveron czy jakoś tak, hl tam działa tylko pilnować trzeba 1won chyba też z 10 euro Co do easy sie nie wypowiem, bo nie wiem nawet jak na nich zarabiać xD pytanie zasadnicze, kto i gdzie kupi yangi z elveron i innych zagranicznych serverow jak tylko sprzedaja ,a zeby kupowali to nie widze ,a przetrzepalem troche Link to comment
speedrun 0 Posted July 9 Report Share Posted July 9 W dniu 6.07.2024 o 15:26, fgk1251 napisał: Jeszcze na Polandmt2 jesteś w stanie wyciągać fajny pitos, bo 100kk chodzi po 40 zł. Ustawiasz bota na całą noc na m2 (farmbot na metki/besty) + możesz jeszcze ustawić bota pod besty na doline. W nocy, z samych bestów z doliny, jesteś w stanie wyciągnąć 300kk (sprzedajesz zielone zaczarowania, ulepszasz fmsy/riby, itd.), więc jakieś 120 zł. wydac na postać ze stowke pewnie zeby to ubiło metki i dostac bana, dobry pomysł Link to comment
fgk1251 5 Posted July 10 Report Share Posted July 10 7 godzin temu, speedrun napisał: wydac na postać ze stowke pewnie zeby to ubiło metki i dostac bana, dobry pomysł Od samego początku Polanda, latam praktycznie na full odpalę (prawie, bo bez wh). Ani razu mnie nawet nie sprawdzili. Myślisz, że jestem jedynym, który lata na HL'u? Xd. Plus - nigdzie nie napisałem, że masz inwestować 100 zł. To, że nie umiesz korzystać z HL'a właściwie i dostajesz bany, to już nie moja wina 😅. Ja z bota korzystam blisko 4 lata. Nigdy bana nie dostałem. Link to comment
Zomber 0 Posted July 17 Report Share Posted July 17 W dniu 10.07.2024 o 09:12, fgk1251 napisał: Od samego początku Polanda, latam praktycznie na full odpalę (prawie, bo bez wh). Ani razu mnie nawet nie sprawdzili. Myślisz, że jestem jedynym, który lata na HL'u? Xd. Plus - nigdzie nie napisałem, że masz inwestować 100 zł. To, że nie umiesz korzystać z HL'a właściwie i dostajesz bany, to już nie moja wina 😅. Ja z bota korzystam blisko 4 lata. Nigdy bana nie dostałem. Mordzia, podrzuć ustawienia na m2 jak mozesz Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted August 18 Administrators Report Share Posted August 18 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts