p4w6i 8 Posted July 21 Report Share Posted July 21 Czego dotyczy problem: Pytanie Opis problemu: Czy na Alune akademia działa fishbot ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
wo342 0 Posted July 22 Report Share Posted July 22 (edited) Fishbot działa aczkolwiek ja mam pewne problemy z Nim. Odpalam sobie dwa klienty z fishbotem i na jednym klience fb działa wspaniale, śmiga jak ta lala, z kolei na drugim klience rybak złowi z 3-4 razy i się zatrzymuje nie wiedząc czemu i rusza dalej z łowieniem po kilku minutach ;/ mam te same ustawienia na obu klientach, próbowałem też nagrywać łowienie i dalej ten sam problem :/ wykrywanie gm/graczy itd mam wyłączone więc to go nie zatrzymuje.. (przycisk fishbot jest tak jakby wciśnięty mimo że nie łowi) edit : czasami też wyskoczy mi na czacie komunikat "nie łowie" i wtedy całkowicie sie zatrzymuje.. też nie znam przyczyny problemu Edited July 22 by wo342 dodanie informacji Link to comment
Nox71651 0 Posted July 26 Report Share Posted July 26 Też tak mam myślałem że nie potrafie ustawić Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted August 18 Administrators Report Share Posted August 18 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts