tenja 0 Posted July 26 Report Share Posted July 26 Czego dotyczy problem: Ban, którego nie mogę, nie potrafię zdjąć. Opis problemu: Szukam kogos kto moglby mi pomoc z zdjęciem bana na ip/hwid. Nie mogę dojść na co zostałem zbanowany. Mogę też zapłacić za pomoc. Serwer EliteMT2 Kiedy i gdzie wystąpił problem: 27.07.2024 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
FilipzParyza 0 Posted July 27 Report Share Posted July 27 Probowalem załozyc konto z innego komputera, ale wyskauje bład na stronie ;/ Link to comment
Accidies 1 Posted July 27 Report Share Posted July 27 Znalazłem sposób jesst jebania się dosyć sporo z tym. ale zadziałało na alune. tu też zadziała tak mniewam odpałtnie na priv. Link to comment
matek1 0 Posted July 28 Report Share Posted July 28 ja tylko mobber i autopick'up nie wiem czemu dostałem po logach musiało isc bo siedziałem ciagle przy kompie Link to comment
PrettyBoy 0 Posted July 28 Report Share Posted July 28 Ja mobber pickup autoattack i skille Link to comment
zaiddd 1 Posted July 28 Report Share Posted July 28 tez dostalem po logach, ban leci na hwid. Link to comment
NiedzielnyHacker 6 Posted July 28 Report Share Posted July 28 Po unban zapraszam do siebie, pierwsza osoba free Link to comment
xMatux 0 Posted August 3 Report Share Posted August 3 Znalazlem naprawde banalny sposob na ub 5 minut roboty jak ktos ma problem to zapraszam pv Link to comment
Administrators KacMorderca 686 Posted August 18 Administrators Report Share Posted August 18 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts