xfmcx 126 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Czego dotyczy problem: Proxy Opis problemu: Witam, dzisiaj przyszedł czas gdy dostałem bana (24h) na moich kontach za "§3.16. Użytkownik może wykonywać wyprawy, wydobywać, łowić na maksymalnie 3 postaciach w jednym momencie wykonując 1 z podanych czynności ", problem w tym, że na wszystkich 7 kontach miałem proxy rózne. Po czym doszli, że mam 7 kont? Dodam, że to już druga taka sytuacja- 1.GM nie wykryło, nagle teleport w to samo miejsce na wszystkich kontach, gościa obok też i wylogowało 3 konta mu. Dzisiejsza sytuacja pojawiła się znów z tym, że mnie wylogowało z informacją "Brak dostępu" a na stronie 24h ban. Odnośnik do komentarza
Ognisty Krul 102 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Wykrywają że używasz jednego urządzenia, proxy nic w tym przypadku nie zmienia. Odnośnik do komentarza
neximian1 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Musisz mieć HWID i Spoofer, z tego co wiem teraz mają wgląd ile masz clientow odpalonych na PC. pomimo hwid spooferow itp Musisz leciec na VM Odnośnik do komentarza
xfmcx 126 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 W dniu 20.08.2024 o 11:12, neximian1 napisał: Musisz mieć HWID i Spoofer, z tego co wiem teraz mają wgląd ile masz clientow odpalonych na PC. pomimo hwid spooferow itp Musisz leciec na VM Czy VM rzeczywiście pomoże? Wystarczy odpalić windowsa na vm czy jeszcze trzeba użyć na nim hwid i spoofera? Odnośnik do komentarza
nianio8 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Pytanie, bo wczoraj sobie bociłem na 6 kontach i mnie wywaliło na all jednoczesnie, to znaczy, że mam bana na 24h na logowanie czy jak? Bo chcąc zalogować się do gry to mi tylko jakby odswieza klienta i tyle Odnośnik do komentarza
xfmcx 126 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 W dniu 22.08.2024 o 06:40, nianio8 napisał: Pytanie, bo wczoraj sobie bociłem na 6 kontach i mnie wywaliło na all jednoczesnie, to znaczy, że mam bana na 24h na logowanie czy jak? Bo chcąc zalogować się do gry to mi tylko jakby odswieza klienta i tyle Wystarczy zalogować się na stronę i będziesz mieć komunikat. Jeśli dostałeś bana na 24h to jest to ostrzeżenie, następny ban będzie perm. Polecam VM Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 6 Września 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi