Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Polandmt2 - PROXY

xfmcx

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Proxy
Opis problemu: Witam, dzisiaj przyszedł czas gdy dostałem bana (24h) na moich kontach za "§3.16. Użytkownik może wykonywać wyprawy, wydobywać, łowić na maksymalnie 3 postaciach w jednym momencie wykonując 1 z podanych czynności ", problem w tym, że na wszystkich 7 kontach miałem proxy rózne. Po czym doszli, że mam 7 kont? Dodam, że to już druga taka sytuacja- 1.GM nie wykryło, nagle teleport w to samo miejsce na wszystkich kontach, gościa obok też i wylogowało 3 konta mu. Dzisiejsza sytuacja pojawiła się znów z tym, że mnie wylogowało z informacją "Brak dostępu" a na stronie 24h ban.

W dniu 20.08.2024 o 11:12, neximian1 napisał:

Musisz mieć HWID i Spoofer, z tego co wiem teraz mają wgląd ile masz clientow odpalonych na PC. pomimo hwid spooferow itp

Musisz leciec na VM

Czy VM rzeczywiście pomoże? Wystarczy odpalić windowsa na vm czy jeszcze trzeba użyć na nim hwid i spoofera?

Pytanie, bo wczoraj sobie bociłem na 6 kontach i mnie wywaliło na all jednoczesnie, to znaczy, że mam bana na 24h na logowanie czy jak? Bo chcąc zalogować się do gry to mi tylko jakby odswieza klienta i tyle

W dniu 22.08.2024 o 06:40, nianio8 napisał:

Pytanie, bo wczoraj sobie bociłem na 6 kontach i mnie wywaliło na all jednoczesnie, to znaczy, że mam bana na 24h na logowanie czy jak? Bo chcąc zalogować się do gry to mi tylko jakby odswieza klienta i tyle

Wystarczy zalogować się na stronę i będziesz mieć komunikat. Jeśli dostałeś bana na 24h to jest to ostrzeżenie, następny ban będzie perm. Polecam VM

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...