guyanonim 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Czego dotyczy pytanie: FARMBOT Dodatkowe informacje: Dlaczego jak nagrywam trasę lub wyznaczam ją punktami i odpale farmbota to postać wogule nie reaguje na tą trasę i biega lewo prawo w miejscu albo biegnie gdzieś w prawo na maxa, nie ma reakcji na moją trasę w żaden sposób, jak to poprawnie ustawić? Odnośnik do komentarza
guyanonim 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Teraz, guyanonim napisał: Czego dotyczy pytanie: FARMBOT Dodatkowe informacje: Dlaczego jak nagrywam trasę lub wyznaczam ją punktami i odpale farmbota to postać wogule nie reaguje na tą trasę i biega lewo prawo w miejscu albo biegnie gdzieś w prawo na maxa, nie ma reakcji na moją trasę w żaden sposób, jak to poprawnie ustawić? Czego dotyczy pytanie: FARMBOT Dodatkowe informacje: Dlaczego jak nagrywam trasę lub wyznaczam ją punktami i odpale farmbota to postać wogule nie reaguje na tą trasę i biega lewo prawo w miejscu albo biegnie gdzieś w prawo na maxa, nie ma reakcji na moją trasę w żaden sposób, jak to poprawnie ustawić? Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 6 Września 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi