guyanonim 0 Posted August 24 Report Share Posted August 24 Czego dotyczy pytanie: FARMBOT Dodatkowe informacje: Dlaczego jak nagrywam trasę lub wyznaczam ją punktami i odpale farmbota to postać wogule nie reaguje na tą trasę i biega lewo prawo w miejscu albo biegnie gdzieś w prawo na maxa, nie ma reakcji na moją trasę w żaden sposób, jak to poprawnie ustawić? Link to comment
guyanonim 0 Posted August 24 Author Report Share Posted August 24 Teraz, guyanonim napisał: Czego dotyczy pytanie: FARMBOT Dodatkowe informacje: Dlaczego jak nagrywam trasę lub wyznaczam ją punktami i odpale farmbota to postać wogule nie reaguje na tą trasę i biega lewo prawo w miejscu albo biegnie gdzieś w prawo na maxa, nie ma reakcji na moją trasę w żaden sposób, jak to poprawnie ustawić? Czego dotyczy pytanie: FARMBOT Dodatkowe informacje: Dlaczego jak nagrywam trasę lub wyznaczam ją punktami i odpale farmbota to postać wogule nie reaguje na tą trasę i biega lewo prawo w miejscu albo biegnie gdzieś w prawo na maxa, nie ma reakcji na moją trasę w żaden sposób, jak to poprawnie ustawić? Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted September 6 Administrators Report Share Posted September 6 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts