Misiaczek266 0 Posted August 31, 2024 Report Share Posted August 31, 2024 Czego dotyczy pytanie: Są jakieś nowe zabezpieczenia na privach? Wszędzie dostaje bana po 1-2 dniach (gdzie wcześniej ok 3-4 msc temu grając na tych samych serwerach nie miałem bana nawet przez 2-3 tyg) Przykładowo, na PandoraMT2 kiedyś używałem dużo więcej funkcji HL typu zasięgowe podnoszenie, nieodpychanie na boosy czy nawet używałem TP map, teraz grałem dużo spokojniej, używałem tylko autoatacku oraz podnoszenia zasięgowego i dostałem bana na wszystkie konta na drugi dzień... Drugie pytanie. Czy ktoś gra na serwerach właśnie Elite/Pandora/Taros/Samia już dłuższy czas i może powiedzieć jakich funkcji tylko używa, że nie dostał bana? Link to comment
pawlos1233211 1 Posted September 1, 2024 Report Share Posted September 1, 2024 lipa jest przyjacielu Link to comment
Administrators KacMorderca 713 Posted October 16, 2024 Administrators Report Share Posted October 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts