Placek12 0 Posted September 7, 2024 Report Share Posted September 7, 2024 Cześć. Wiem, że pytanie nietypowe i niekoniecznie mogę dostać na nie odpowiedź, ale chciałbym dopytać jakim jezykiem programowania został napisany HLbot. Przypuszczam, że to nie Python. Miałbym pomysł na lepsze zoptymalizowanie programu, bo sam coś tam piszę, lecz akurat do tego chciałbym informacji o języku. Jeżeli pytanie nie na miejscu to przepraszam. Dziękuję z góry :) Link to comment
FilipzParyza 2 Posted September 8, 2024 Report Share Posted September 8, 2024 Nie odpisujcie mu, gosc musi byc adminem jakiegos serwera albo z policjantem Link to comment
Placek12 0 Posted September 8, 2024 Author Report Share Posted September 8, 2024 9 godzin temu, FilipzParyza napisał: Nie odpisujcie mu, gosc musi byc adminem jakiegos serwera albo z policjantem Albo mogę sam pisać boty haha. Nie no, luźne pytanie, bo tworzenie antycheatów zajmuje o wiele więcej czasu niż po prostu banowanie xd Link to comment
Administrators KacMorderca 709 Posted October 16, 2024 Administrators Report Share Posted October 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts