smieciara 0 Posted September 19, 2024 Report Share Posted September 19, 2024 (edited) Siema, daaawno już nie kupowałem premki (myślę, że powyżej roku już minęło) i zastanawiam się czy warto ''wrócić''? Był taki moment, że jedyne serwery gdzie HL jakkolwiek działał to te turki a'la Astra, a na Polskich to ciężko było nawet farmbota ustawić. Jak to teraz wygląda? Gdzie sami bocicie? To czy banują na danym serwerze czy nie to oczywiście inna kwestia, ale chodzi mi o to żeby dało radę jakkolwiek zautomatyzować grę (mogę pilnować botów, żaden problem). W zasadzie to zawsze pilnuję kont więc nie obchodzą mnie te przypałowe opcje jak WH czy inne mnożenie hitów, głównie rozchodzi się o farmienie metinów/bossów (map) i dungów. Ewentualnie na PW (żeby nie robić tu anty-reklamy) możecie polecić boty które działają na privach, mogą być płatne - ja w zasadzie znam tylko HL i lalak**a. Edited September 19, 2024 by smieciara Link to comment
lolomaciolo 137 Posted September 19, 2024 Report Share Posted September 19, 2024 Nie opłaca sie kupować. Serwery jakie dodają to żart ( turki i rumuńce po 5 online ) na 300 serwerow jest na liście 20 polskich z czego 10 już upadło. Jak już wychodzi serwer na który każdy czekał to tylko dlatego żeby wszyscy kupił licencje i siema dwie aktualizacje i mają wy***ne hajs się zgadza. Szkoda że konkurencja mała. Widać że administracji nie podobają się słowa prawdy bo usuwają odpowiedzi. 1 Link to comment
vestine 8 Posted September 19, 2024 Report Share Posted September 19, 2024 Niedawno skończyła mi się licencja, jak Cie nie interesują rumuńskie serwery mające 100 online to nie kupuj. Szkoda kasy a jak ludzie spamili o Tundrii, ze wykrywają bota po logach to ślepych udawali 1 Link to comment
Marcin95 7 Posted September 20, 2024 Report Share Posted September 20, 2024 13 godzin temu, vestine napisał: Niedawno skończyła mi się licencja, jak Cie nie interesują rumuńskie serwery mające 100 online to nie kupuj. Szkoda kasy a jak ludzie spamili o Tundrii, ze wykrywają bota po logach to ślepych udawali Czyli tundria jest ale wykrywają bardzo ? Bo chce wrócić po roku przerwy ale nie wiem czy jest sens Link to comment
Sielu 0 Posted September 20, 2024 Report Share Posted September 20, 2024 (edited) Jeśli chodzi o Hlbota to na polskie serwery nie ma sensu go używania na 99% procentach jest detected. Jesli chcialbys pograc na jakims zagranicznym badziewiu nie topie to ideolo. Edited September 20, 2024 by Sielu Link to comment
lolomaciolo 137 Posted September 20, 2024 Report Share Posted September 20, 2024 4 godziny temu, Sielu napisał: Jeśli chodzi o Hlbota to na polskie serwery nie ma sensu go używania na 99% procentach jest detected. Jesli chcialbys pograc na jakims zagranicznym badziewiu nie topie to ideolo. Na serwery na topie też nie wejdzie chyba że takie na których nie nagrywają koledzy administracji i rozgrywka tam jest tak zautomatyzowana że nie ma sensu kupować hla. Bo serwery takie jak astra2, merlis czy aeris nie zostaną nigdy dodane (powód wyżej). Wyjątkiem jest nagrywanie reklamowe przez Noperfecta kiedy zrobią mu na każdy serwer a i dodadzą kilka opcji których nigdy nie będzie. Link to comment
Sielu 0 Posted September 20, 2024 Report Share Posted September 20, 2024 2 minuty temu, lolomaciolo napisał: Na serwery na topie też nie wejdzie chyba że takie na których nie nagrywają koledzy administracji i rozgrywka tam jest tak zautomatyzowana że nie ma sensu kupować hla. Bo serwery takie jak astra2, merlis czy aeris nie zostaną nigdy dodane (powód wyżej). Wyjątkiem jest nagrywanie reklamowe przez Noperfecta kiedy zrobią mu na każdy serwer a i dodadzą kilka opcji których nigdy nie będzie. Guto czy któryś z nich tam pisał ze normalni użytkownicy nigdy nie będą mieli tego co NoPefect w odcinkach to po pierwsze. A po drugie powiedzieli wprost ze z polskich serwerów nie maja już takich dochodów jakie by ich zadowalały, dlatego dodają jakieś turasy. I 3 primo ultimo to w necie lata detector na ich bota wiec tez nie ma co się dziwić. Link to comment
lolomaciolo 137 Posted September 20, 2024 Report Share Posted September 20, 2024 3 minuty temu, Sielu napisał: Guto czy któryś z nich tam pisał ze normalni użytkownicy nigdy nie będą mieli tego co NoPefect w odcinkach to po pierwsze. A po drugie powiedzieli wprost ze z polskich serwerów nie maja już takich dochodów jakie by ich zadowalały, dlatego dodają jakieś turasy. I 3 primo ultimo to w necie lata detector na ich bota wiec tez nie ma co się dziwić. Hmmm jak mogą mieć dochody z polskich serwerów jak wszystkie najpopularniejsze serwery nie są wspierane. Wystarczy wejść na dc serwerowy i Kac jak zawsze w moderacji dc. A i zanim napiszesz cokolwiek to już odbije. Głupi przykład Valiuma [główny nie wspierany] - [akademia wspierana]. Dodam że na akademi valiuma leciałem na full odpale na kilka kont auto dungi, farmboty z TP i nie dostałem ani jednego bana. Wątpię że zmieniły się tam jakiekolwiek zabezpieczenia. Więc jak dla mnie to oznaka czystego lenistwa bo na gó**o turka wystarczy 5 min po aktualizacji i działa a na polskie serwery trzeba się trochę napocić. Nikt nie kazał im reklamować się jako najlepszy bot na serwery prywatne, jak widać przerosła ich poprzeczką którą sami sobie postawili. To tylko moja opinia, każdy może mieć swoją. Pozdro 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 705 Posted October 16, 2024 Administrators Report Share Posted October 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts