Aleco69 0 Posted September 20, 2024 Report Share Posted September 20, 2024 Siema panowie problem jest ze taki blad mi wyskakuje Error: 0xCDEAD004 i nie chce sie wgrac bot czytalem w FAQ ze trzeba odpalic serwer nie przez launchera tylko jest taka sytaucja ze newmt2 nie da sie odpalic inaczej jest na to jakies rozwiazanie bo juz wkur**** jestem od jakiegos czasu ten hlbot to sie nadaje jedynie do podtarcia dupy Link to comment
lolomaciolo 137 Posted September 20, 2024 Report Share Posted September 20, 2024 6 godzin temu, Aleco69 napisał: Siema panowie problem jest ze taki blad mi wyskakuje Error: 0xCDEAD004 i nie chce sie wgrac bot czytalem w FAQ ze trzeba odpalic serwer nie przez launchera tylko jest taka sytaucja ze newmt2 nie da sie odpalic inaczej jest na to jakies rozwiazanie bo juz wkur**** jestem od jakiegos czasu ten hlbot to sie nadaje jedynie do podtarcia dupy A przez co otwierasz bota? Zamiast cośtamSource.exe spróbuj te losoweliterki.exe. Jeśli to nie pomoże to spróbuj odpalic metina i w bocie zainjectuj do otwartego klienta. Jak coś pisz pw tyle ile mogę to pomogę. 1 Link to comment
Aleco69 0 Posted September 20, 2024 Author Report Share Posted September 20, 2024 dzieki za odpowiedz mordzia ale widze ze dodali tera ze nie dziala w ogole Link to comment
Administrators KacMorderca 709 Posted October 16, 2024 Administrators Report Share Posted October 16, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts