Green 0 Posted September 22 Report Share Posted September 22 (edited) Czego dotyczy problem: Injector: Error: 2 Opis problemu: Przedłużyłem licencję grając cały czas na tym samym serwerze i większość funkcji w bocie przestała mi działać, dodatkowo, po minucie od włączenia gry wyskakuje błąd Injector Error: 2 Kiedy i gdzie wystąpił problem: 22.09.2024 - Różne Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie) Logi(*data\logs\najnowszy) 7820 15.12.12.txt @edit. Próbowałem pobrać bota na nowo, odpaliłem z pliku secure, oraz z pliku o "losowym" ciągu znaków, próbowałem injectować przez odpalonego już clienta. Dodam, że wszystko działało, do momentu odnowienia licencji. Bardzo proszę o szybką pomoc, ponieważ dni licencji lecą, a wiem, że produkt generalnie działa. Edited September 22 by Green Link to comment
Spir0 0 Posted September 22 Report Share Posted September 22 MAM TO samo z innym serverem, wywala co chwile klienta i wyskakuje ten sam error :2 Link to comment
Green 0 Posted September 22 Author Report Share Posted September 22 (edited) Problem u siebie rozwiązałem za pomocą: -Zreinstalowania klienta serwera. -Wyłączenia Windows Defender (ochrona w czasie rzeczywistym) Pobranie HLbot ze źródła Google Drive (nawet po wyłączeniu defendera z mirroru HLbot paczka była uszkodzona, nie wiem dlaczego) -Dodanie ścieżki z folderem hlbot (u mnie ta sama co Client serwera) do wyjątków w windows defenderze 1. Wchodzimy w zasobnik systemowy i wybieramy Windows Defender 2. Otwieramy kafelek "Ochrona przed wirusami i zagrożeniami" 3. W punkcie "Ustawienia ochrony przed wirusami i zagrożeniami" klikamy opcję Zarządzaj ustawieniami 4. Opcję Ochrona w czasie rzeczywistym dajemy na wyłącz 5. Na samym dole opcji, klikamy "Dodaj lub usuń wykluczenia", po czym dodajemy folder zawierający Bota. Edited September 22 by Green Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted October 16 Administrators Report Share Posted October 16 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts