Green 0 Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) Czego dotyczy problem: Injector: Error: 2 Opis problemu: Przedłużyłem licencję grając cały czas na tym samym serwerze i większość funkcji w bocie przestała mi działać, dodatkowo, po minucie od włączenia gry wyskakuje błąd Injector Error: 2 Kiedy i gdzie wystąpił problem: 22.09.2024 - Różne Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie) Logi(*data\logs\najnowszy) 7820 15.12.12.txt @edit. Próbowałem pobrać bota na nowo, odpaliłem z pliku secure, oraz z pliku o "losowym" ciągu znaków, próbowałem injectować przez odpalonego już clienta. Dodam, że wszystko działało, do momentu odnowienia licencji. Bardzo proszę o szybką pomoc, ponieważ dni licencji lecą, a wiem, że produkt generalnie działa. Edytowane 22 Września 2024 przez Green Odnośnik do komentarza
Spir0 1 Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 MAM TO samo z innym serverem, wywala co chwile klienta i wyskakuje ten sam error :2 Odnośnik do komentarza
Green 0 Opublikowano 22 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) Problem u siebie rozwiązałem za pomocą: -Zreinstalowania klienta serwera. -Wyłączenia Windows Defender (ochrona w czasie rzeczywistym) Pobranie HLbot ze źródła Google Drive (nawet po wyłączeniu defendera z mirroru HLbot paczka była uszkodzona, nie wiem dlaczego) -Dodanie ścieżki z folderem hlbot (u mnie ta sama co Client serwera) do wyjątków w windows defenderze 1. Wchodzimy w zasobnik systemowy i wybieramy Windows Defender 2. Otwieramy kafelek "Ochrona przed wirusami i zagrożeniami" 3. W punkcie "Ustawienia ochrony przed wirusami i zagrożeniami" klikamy opcję Zarządzaj ustawieniami 4. Opcję Ochrona w czasie rzeczywistym dajemy na wyłącz 5. Na samym dole opcji, klikamy "Dodaj lub usuń wykluczenia", po czym dodajemy folder zawierający Bota. Edytowane 22 Września 2024 przez Green Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 16 Października 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi