SmoczyUriel 0 Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 (edited) Czego dotyczy problem: Używanie waithacka na Alune Opis problemu: Załadowałem skrypt na robienie dt i zrobiło mi 2x na waithacku. Czy jest to wykrywalne? Czy mogę dostać bana na postać za użycie tej opcji przez logi? Kiedy i gdzie wystąpił problem: 3.12.2021 4:19 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Edited December 3, 2021 by SmoczyUriel Link to comment
Hades 550 Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Waithack jest jednym z najbardziej wykrywalnych rzeczy na serwerze, potem bodajże pickup zasięgowy i wallhack (jeśli załóżmy pokonuje się duże obszary z kolizją obiektu, wtedy logi się sypią jak szalone). Tak naprawdę dobry serwer będzie mieć na wszystko logi, jeśli ma dobre zabezpieczenia. Link to comment
SmoczyUriel 0 Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 4 godziny temu, Hades napisał: Waithack jest jednym z najbardziej wykrywalnych rzeczy na serwerze, potem bodajże pickup zasięgowy i wallhack (jeśli załóżmy pokonuje się duże obszary z kolizją obiektu, wtedy logi się sypią jak szalone). Tak naprawdę dobry serwer będzie mieć na wszystko logi, jeśli ma dobre zabezpieczenia. Czyli mogę teraz dostać bana? Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted December 3, 2021 Moderators Report Share Posted December 3, 2021 Wszystko zależy od serwera tak naprawdę, jesli serwer posiada logi to dostaniesz bana. A w innym przypadku możesz być po prostu sprawdzany przez Administracje i nakryty na używaniu wspomagaczy. Tak, możesz dostać bana, korzystanie z cheatów zawsze wiąże się z ryzykiem bana. 1 Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted December 3, 2021 Moderators Report Share Posted December 3, 2021 Link to comment
Recommended Posts