Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Waithack a ban

SmoczyUriel

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Używanie waithacka na Alune
Opis problemu: Załadowałem skrypt na robienie dt i zrobiło mi 2x na waithacku. Czy jest to wykrywalne? Czy mogę dostać bana na postać za użycie tej opcji przez logi?
Kiedy i gdzie wystąpił problem: 3.12.2021 4:19
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

Edited by SmoczyUriel

Waithack jest jednym z najbardziej wykrywalnych rzeczy na serwerze, potem bodajże pickup zasięgowy i wallhack (jeśli załóżmy pokonuje się duże obszary z kolizją obiektu, wtedy logi się sypią jak szalone). Tak naprawdę dobry serwer będzie mieć na wszystko logi, jeśli ma dobre zabezpieczenia. 

4 godziny temu, Hades napisał:

Waithack jest jednym z najbardziej wykrywalnych rzeczy na serwerze, potem bodajże pickup zasięgowy i wallhack (jeśli załóżmy pokonuje się duże obszary z kolizją obiektu, wtedy logi się sypią jak szalone). Tak naprawdę dobry serwer będzie mieć na wszystko logi, jeśli ma dobre zabezpieczenia. 

Czyli mogę teraz dostać bana?

• Moderators

Wszystko zależy od serwera tak naprawdę, jesli serwer posiada logi to dostaniesz bana. A w innym przypadku możesz być po prostu sprawdzany przez Administracje i nakryty na używaniu wspomagaczy. Tak, możesz dostać bana, korzystanie z cheatów zawsze wiąże się z ryzykiem bana.

• Plus 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...