kabanosik 0 Posted October 30, 2024 Report Share Posted October 30, 2024 Spotkał się ktoś z banem na tym serwerze na nowo założone konta? Korzystałem z spooferów które istnieją tu na forum, a także zmianą numerów seryjnych dysków ale mimo to wciąż nie mogę skorzystać z nowych kont oczywiście VPN również był używany. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejść? Link to comment
OPI 0 Posted November 1, 2024 Report Share Posted November 1, 2024 Jak Ty tam bana wyłapałeś? Jak oni prawie wgl nie pilnują Link to comment
Leagan 0 Posted November 2, 2024 Report Share Posted November 2, 2024 Na tym ścieku działa wszystko. Mi boty latają 24h i często wychodzę na dłuższy czas. To serwer pod bota. Pewnie jeszcze z 3 tyg umrze Link to comment
insprej 0 Posted November 8, 2024 Report Share Posted November 8, 2024 Ktoś ma problem z działaniem na metin2010? Powiem szczerze,że u mnie praktycznie nic tutaj nie działa. Zależy mi głównie na waithacku, pomimo ustawiania różnego dystansu oraz szybkości bot nie wybija mobów. Próbowałem różnych ustawień, działa jedynie rysowanie linii + atakuje moby,które są w zasięgu broni, nic dalej. Ktoś ma taki problem? Jakie wartości szybkości / zasięgu u Was działają? Link to comment
insprej 0 Posted November 20, 2024 Report Share Posted November 20, 2024 W dniu 30.10.2024 o 16:38, kabanosik napisał: Spotkał się ktoś z banem na tym serwerze na nowo założone konta? Korzystałem z spooferów które istnieją tu na forum, a także zmianą numerów seryjnych dysków ale mimo to wciąż nie mogę skorzystać z nowych kont oczywiście VPN również był używany. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejść? Podbijam post kolegi. Na tym serwerze jest wykrywacz wallhacka, w momencie gdy przejdziesz przez jakieś ściany serwer Cię o tym informuje i dostajesz bana na wszystkie konta i przyszłe. Idzie to jakoś obejść, założyć nowe,które będzie działało? Link to comment
Administrators KacMorderca 705 Posted December 3, 2024 Administrators Report Share Posted December 3, 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts