Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Metin2010

kabanosik

Recommended Posts

Spotkał się ktoś z banem na tym serwerze na nowo założone konta? Korzystałem z spooferów które istnieją tu na forum, a także zmianą numerów seryjnych dysków ale mimo to wciąż nie mogę skorzystać z nowych kont oczywiście VPN również był używany. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejść?

Ktoś ma problem z działaniem na metin2010? 

Powiem szczerze,że u mnie praktycznie nic tutaj nie działa. Zależy mi głównie na waithacku, pomimo ustawiania różnego dystansu oraz szybkości bot nie wybija mobów. Próbowałem różnych ustawień, działa jedynie rysowanie linii + atakuje moby,które są w zasięgu broni, nic dalej. 

Ktoś ma taki problem? Jakie wartości szybkości / zasięgu u Was działają?

• 2 weeks later...
W dniu 30.10.2024 o 16:38, kabanosik napisał:

Spotkał się ktoś z banem na tym serwerze na nowo założone konta? Korzystałem z spooferów które istnieją tu na forum, a także zmianą numerów seryjnych dysków ale mimo to wciąż nie mogę skorzystać z nowych kont oczywiście VPN również był używany. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejść?

Podbijam post kolegi. Na tym serwerze jest wykrywacz wallhacka, w momencie gdy przejdziesz przez jakieś ściany serwer Cię o tym informuje i dostajesz bana na wszystkie konta i przyszłe. Idzie to jakoś obejść, założyć nowe,które będzie działało?

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...