kabanosik 1 Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Spotkał się ktoś z banem na tym serwerze na nowo założone konta? Korzystałem z spooferów które istnieją tu na forum, a także zmianą numerów seryjnych dysków ale mimo to wciąż nie mogę skorzystać z nowych kont oczywiście VPN również był używany. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejść? Odnośnik do komentarza
OPI 0 Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Jak Ty tam bana wyłapałeś? Jak oni prawie wgl nie pilnują Odnośnik do komentarza
Leagan 0 Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Na tym ścieku działa wszystko. Mi boty latają 24h i często wychodzę na dłuższy czas. To serwer pod bota. Pewnie jeszcze z 3 tyg umrze Odnośnik do komentarza
insprej 0 Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Ktoś ma problem z działaniem na metin2010? Powiem szczerze,że u mnie praktycznie nic tutaj nie działa. Zależy mi głównie na waithacku, pomimo ustawiania różnego dystansu oraz szybkości bot nie wybija mobów. Próbowałem różnych ustawień, działa jedynie rysowanie linii + atakuje moby,które są w zasięgu broni, nic dalej. Ktoś ma taki problem? Jakie wartości szybkości / zasięgu u Was działają? Odnośnik do komentarza
insprej 0 Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 W dniu 30.10.2024 o 16:38, kabanosik napisał: Spotkał się ktoś z banem na tym serwerze na nowo założone konta? Korzystałem z spooferów które istnieją tu na forum, a także zmianą numerów seryjnych dysków ale mimo to wciąż nie mogę skorzystać z nowych kont oczywiście VPN również był używany. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejść? Podbijam post kolegi. Na tym serwerze jest wykrywacz wallhacka, w momencie gdy przejdziesz przez jakieś ściany serwer Cię o tym informuje i dostajesz bana na wszystkie konta i przyszłe. Idzie to jakoś obejść, założyć nowe,które będzie działało? Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi