Ezzz 0 Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 Hej, pytanko posiada ktoś cfg działającego auto dt? Mowa tu o pełnym aż to niebieskiej śmierci. Próbowałem kilka tych wrzuconych na forum, jednak żaden nie działa nawet wtedy gdy sam dogrywałem (a raczej próbowałem nagrać) questy. Wybaczcie jestem świeży w sprawie HL'a aż w takim stopniu go nie ogariam Link to comment
XeDyN 1,835 Posted December 5, 2021 Report Share Posted December 5, 2021 W obecnym stanie bota legit config nie jest możliwy. Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Moderators Patryczku 1,151 Posted December 7, 2021 Moderators Report Share Posted December 7, 2021 Jeśli configi z ustawienia bota nie pasują do twoich wymagań to musisz sobie sam poradzić, pamiętaj również że niektórych rzeczy po prostu nie da się wykonać. Link to comment
Moderators Patryczku 1,151 Posted December 7, 2021 Moderators Report Share Posted December 7, 2021 Link to comment
Recommended Posts