Ezzz 0 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Hej, pytanko posiada ktoś cfg działającego auto dt? Mowa tu o pełnym aż to niebieskiej śmierci. Próbowałem kilka tych wrzuconych na forum, jednak żaden nie działa nawet wtedy gdy sam dogrywałem (a raczej próbowałem nagrać) questy. Wybaczcie jestem świeży w sprawie HL'a aż w takim stopniu go nie ogariam Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 871 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 W obecnym stanie bota legit config nie jest możliwy. Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 169 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Jeśli configi z ustawienia bota nie pasują do twoich wymagań to musisz sobie sam poradzić, pamiętaj również że niektórych rzeczy po prostu nie da się wykonać. Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 169 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi